Stagiair Design Center

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Bij ING hebben wij plek voor 3 stagiaires! 2 van deze stages zijn gericht op Interaction Design/UX en bij 1 stage ligt de nadruk meer op User Research in combinatie met UX. Wij zijn een Design Center of Expertise (aparte afdeling voor designers) binnen ING waar 60 ontwerpers werken aan de digitale customer journeys voor meer dan 8 miljoen klanten. Wij ontwerpen voor app (Android/iOS) en web (LIT HTML). Het aantal klantinteracties per dag is hoog! Denk hierbij aan meerdere miljoenen logins per dag. Wat jij bij ons ontwerpt wordt heel vaak door onze klanten gebruikt en hoog gewaardeerd! Wij werken als ontwerpers heel nauw met elkaar samen en zorgen voor veel contactmomenten. Zo blijven wij scherp en worden wij steeds beter! Stagiaires krijgen veel begeleiding bij ons en worden echt onderdeel van een team.

Als design stagiair(e) maak je onderdeel uit van het Design Center of Expertise (aparte afdeling voor designers) binnen ING waar 60 ontwerpers werken aan de digitale customer journeys voor meer dan 8 miljoen klanten. Wij ontwerpen voor app (Android/iOS) en web (LIT HTML). Het aantal klantinteracties per dag is hoog! Denk hierbij aan meerdere miljoenen logins per dag. Wat jij bij ons ontwerpt wordt heel vaak door onze klanten gebruikt en hoog gewaardeerd! Wij werken als ontwerpers heel nauw met elkaar samen en zorgen voor veel contactmomenten. Zo blijven wij scherp en worden wij steeds beter! Stagiaires krijgen veel begeleiding bij ons en worden echt onderdeel van een team.

Over ING

Bij ING werken we elke dag aan innovaties voor miljoenen klanten. Met onze digitale kanalen bereiken wij miljoenen klanten per dag. We zijn een bank met grote ambities, waar ambitieuze mensen werken. We vragen veel van onze medewerkers en stagiaires. Maar daar krijgen zij ook veel voor terug! Interesse om bij ING stage te lopen?

Dit ga je doen:

Je gebruikt je design skills om samen met je collega’s klantproblemen snel om te draaien in verbetervoorstellen waar onze klanten blij van worden! Samen met je collega's vorm en vereenvoudig je nieuwe en bestaande oplossingen tot innovatieve en betekenisvolle ervaringen. Daarnaast ondersteun je collega’s op het gebied van klantonderzoek, het maken en verbeteren van digitale customer journeys door wireframes, visuele designs en prototypes.

  • Ophalen en valideren van vragen en problemen die onze klanten hebben;

  • Ideeën visualiseren en omtoveren tot een prototype en interactie designs;

  • Samenwerken in een hecht team van ontwerpers en/of researchers;

  • En wat er verder nog voorbijkomt om de ervaring van onze klanten te verbeteren!

Dit vragen wij van jou:

  • Je volgt een hbo- of WO-opleiding, bij voorkeur gerelateerd aan design zoals CMD, Kunstacademie, Industrieel Ontwerpen of iets vergelijkbaars;

  • Je bent minimaal 4 dagen in de week (36 uur) beschikbaar voor een periode van minimaal 20 weken om mee te werken;

  • Je werkt snel, secuur en hebt oog voor detail;

  • Je bent leergierig en hebt een ‘Niet afwachten maar aanpakken’ mentaliteit;

  • Je bent proactief in je werkzaamheden, kan goed zelfstandig werken en je hebt oog voor detail;

  • Je hebt ervaring met een designprogramma als Sketch en InVision. Figma als extra is mooi meegenomen maar dat is (nog) niet de standaard bij ING.

Ben je enthousiast?

Klik dan op ‘Solliciteren’! Vergeet hierbij niet om je CV en motivatie mee te sturen.

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse Onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages