Meewerkstage ING Huis - Purmerend, Alkmaar en Hoorn

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Als Stagiair op een ING Huis/Paviljoen werk je mee in een boeiend commercieel team, waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een team, dat verantwoordelijk is voor de bediening van alle klanten van de ING in de omgeving Purmerend, Alkmaar en Hoorn. In het team werk je samen met Financieel Coaches en Woon en Vermogens Adviseurs. Zeer ervaren collega’s, waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent, die -net als je collega’s- de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan onze ING relaties.

Wat je precies gaat doen?

Je taken zijn zeer divers, maar om een kleine opsomming te geven:

 • Je helpt onze klanten bij het digitaal bankieren en helpt bij het onboarden van nieuwe klanten;

 • Je ondersteunt het kantoor bij het realiseren van hun doelstellingen;

 • Je neemt actief deel aan (voorbereidende) taken rondom klantbediening, waaronder Family Time:

 • Je zorgt voor een gastvrij ontvangst vanalle klanten die binnenlopen op kantoor;

 • Je ondersteunt de lokale marktbewerking;

 • Je lost problemen op.

Jouw werkomgeving

Werken bij ING betekent werken in een cultuur, waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken met diverse collega’s uit het adviesteam, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang staan. Het doel is met elkaar op deze manier de allerbeste dienstverlening aan relaties te leveren. Als Stagiair bij ING Kantoren werk je merendeels vanuit ons kantoor in Purmerend, Alkmaar of Hoorn. We zoeken een stagiair voor ieder van deze locaties.

Wij zoeken

Je bent zeer gastvrij en maakt makkelijk connectie met andere mensen, bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor relaties zit in je natuur.

Daarnaast:

 • Volg je minimaal een HBO-opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Hotelschool, Commerciële Economie of Financial Services Management;

 • Ben je bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;

 • In bezit van WFT Basis. Ben je nog niet in het bezit hiervan, dan start je de 1e twee weken met het je eigen maken van WFT Basis. ING betaalt je opleidingskosten, inclusief 2 examenpogingen.

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Wij bieden

 • Een uitdagende en leerzame werkomgeving;

 • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;

 • Een marktconforme stagevergoeding.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden?

Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Peter Sietses, peter.sietses@ing.com of 0611343690. We maken graag kennis met je!

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages