Stage Junior Event Manager

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zet je schrap voor dé droomstage van Nederland. Het Center of Expertise Communications and Brand Experience is namelijk op zoek naar stagiairs. Je kunt meewerken aan één van de tientallen evenementen die ‘het grootste evenementenbureau van Nederland’ organiseert. Nu de maatschappij weer op gang komt komen er weer live evenementen maar ook digitaal blijft gewenst.

Voorbeeld van een (digitale) werkdag

9:00 Er staat je een leuke werkdag vol verantwoordelijkheden te wachten. Zet een kop koffie of thee want zodra je inlogt kun je direct de mail checken.

10:30 Jouw eerste vergadering: de wekelijkse stand-up waar alle evenementen worden doorgenomen die de komende tijd plaatsvinden. Interessant, je geeft aan dat je graag wil meedraaien op dat éne grote digitale medewerkers evenement.

11:00 Je belt met je begeleider in op de intakegesprekken voor een evenement wat over een paar maanden gaat plaatsvinden.

11:45 Nu alvast een planning en een opzet voor een draaiboek maken en het budget vaststellen;

12:30 Lunchtijd. Helaas niet iedere dag met jouw collega’s aan de eettafel, in het bedrijfsrestaurant of lekker even naar buiten om met een fris hoofd middag in te gaan! Maar dat zal vast nog wel komen.

13:00 Hup aan de slag met de algemene mailbox waar ook veel vragen op binnenkomen;

15:00 Het draaiboek voor de volgende dag is bijna klaar. Je kijkt in het registratiesysteem, wat je zelf hebt gemaakt in een speciale tool, naar het aantal aanmeldingen.

16:00 De allerlaatste dingen nog even doornemen met je begeleider en samen ga je er digitaal tegenaan!

17:00 Is het digitaal maar wel vanuit een studio dan kun je zelf zien dat het er mooi uitziet.

Je werkomgeving

Er heerst een informele sfeer en ondanks dat het soms best hectisch en druk is, wordt er ook veel gelachen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan projecten binnen relatiemarketing: Zakelijk, Merkactivatie Cultuur en Sport, particuliere en interne evenementen. We werken Hybride dat betekend dat je minimaal een dag in de week op kantoor bent en de andere dagen vanuit huis werkt.

Wat zoeken wij in jou?

Een echte spin in het web die altijd nét een schaakzet voorloopt! Studeer je Marketing & Communicatie, Leisure-of Hotelmanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Helaas is er alleen ruimte voor een meewerkstage en zien wij géén mogelijkheden voor een afstudeerscriptie/onderzoek . Kun je afstuderen zonder onderzoek maar met een rapport of aanbeveling, dan valt daar natuurlijk over te praten.

Herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent flexibel en wordt enthousiast van een volle werkdag;

  • Je steekt de handen graag uit de mouwen, ook als het ietsje later wordt;

  • Het is héél belangrijk dat zelfstandig kunt werken;

  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;

  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands;

  • Het office pakket en MS Teams kent voor jou geen geheimen;

  • Het is niet de eerste keer dat je evenementen organiseert;

  • Je hebt een creatieve geest;

  • Het is handig als je een rijbewijs hebt voor als we weer live evenementen organiseren;

Onze stages starten twee keer per jaar: februari en september. De werkweek is 36 uur waarin je voldoende ruimte krijgt voor een stageopdracht. Zit je vlak voor een evenement of is het heel druk dan gaat het werk van ING vanzelfsprekend vóór op de stageopdracht.

Ben je al helemaal warmgelopen voor deze functie? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen, stuur deze dan naar willie.teixeira-waalboer@ing.com en brenda.blankenstein@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages