Meeloopstage Control & Risk

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Maandelijkse Stagevergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Meeloopstage Control & Risk

Rabobank International zoekt voor de afdeling Control & Risk Information Services (CRIS) in Utrecht een meeloop stagiair voor het team Market Data Team.
 
Stagiair Control & Risk (WO)

  • Ben jij een doorzetter?
  • Is het werken met databases en VBA je niet vreemd?
  • Ben jij een onderzoeker?

De stage
Deze stage bij CRIS is een kans voor studenten die kennis willen opdoen over het werken met dataproviders zoals Bloomberg, Reuters en Mark-It. Ben jij op zoek naar een onderzoeksstage? Rabobank biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met onze dataproviders en de verschillende services voor marktdata zie zij aanbieden.
Er wordt veel data afgenomen door verschillende afdelingen binnen Rabobank. De uitdaging is om dit verder in kaart te brengen en zodoende te zorgen voor een efficiënt data beheer. De invulling van de stage vindt in nader overleg plaats.
 
De afdeling
De afdeling CRIS is het operationele informatieve platform waar alle control- en riskgerelateerde data voor de Rabobank Groep (inclusief Rabobank International) worden vastgelegd en verwerkt.  Hierover wordt gerapporteerd ten behoeve van zowel in- als externe partijen. Het doel van CRIS is een consistente, kwalitatief hoogwaardige vastlegging en bundeling van data op een zo efficiënte manier.
 
Functie-eisen
Voor deze stage zijn wij op zoek naar een WO Risk-student met een opleiding Bedrijfseconomie / Econometrie / Wiskunde. We zoeken een student die analytisch sterk is, graag samenwerkt en die graag een kwantitatieve uitdaging aangaat. Herken jij je in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact!
 
Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. Om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, beoogde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst.
 
Competenties
Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende competenties:

  • Analytisch
  • Communicatief
  • Doelgericht
  • Zelfstandig

Start en periode
Startdatum: Kwartaal 1
Duur: 6 maanden
Aantal dagen: 4/5
 
Stagevergoeding
De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus, professioneel en strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Standplaats
Utrecht

Inlichtingen
Voor meer informatie over de stageopdracht kun je mailen naar campusrecruitment@rn.rabobank.nl onder vermelding van 'Meeloopstage Control & Risk'.
 
Voor informatie over stages en begeleiding bij Rabobank Groep kijk je op deze website

Bijzonderheden
De Rabobank Groep toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle stagiairs en nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.
Zorgplicht betekent voor de Rabobank dat met de belangen van elke klant zorgvuldig wordt omgegaan. Elke klant krijgt de zorg die hij op grond van de gekozen dienstverlening mag verwachten.

LET OP: alleen volledige sollicitaties (inclusief CV, motivatiebrief, stageperiode en cijferlijst) worden in behandeling genomen.

Solliciteren
Je kunt direct solliciteren op deze pagina. Vermeld hierbij ook het vacaturenummer van de stage (SAB13EU007). Jouw actuele CV, cijferlijst en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via 'CV- en bestandsbeheer'. Voor meer inlichtingen kijk op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Rabobank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Maandelijkse Stagevergoeding

Meer stages