MBO meewerkstage persoonlijk adviseur SNS

Organisatie
Locatie
Almelo
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Zo ziet jouw baan eruit

‘Bij elke verandering in je leven zijn we er voor je.’ Dankzij jou kunnen we deze belofte aan onze klanten waarmaken. Als persoonlijk adviseur bouw je een band op met de SNS-klanten in regio Almelo. Op de momenten die er echt toe doen, sta jij er. Met deze regel starten wij altijd een vacature en jij kunt je nu aanmelden voor een meewerkstage als SNS Persoonlijk Adviseur!

Geldzaken betekenen voor iedereen, in elke levensfase weer iets anders. Gelukkig voor onze klanten zijn wij altijd de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die we organiseren. Dan weer via de chat of telefonisch. Steeds weer hebben we bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren. Zo spelen we een grote rol in onze missie om bankieren weer verrassend normaal te maken.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij:

  • Er zal altijd een collega bij je in de buurt zijn, maar afhankelijk van je ontwikkeling krijg je steeds meer ruimte in je werk.
  • Je helpt steeds meer zelfstandig onze klanten in de winkel aan een passend antwoord op hun vragen.

Hier kom je te werken
Je wordt onderdeel van het team dat werkt voor de SNS Winkels in de regio Almelo. Dit team telt ongeveer 16 collega’s. Met de persoonlijk adviseurs wonen en de financieel adviseurs vorm je een hechte eenheid. Door een soepele samenwerking bieden jullie klanten begeleiding bij grote en kleine levensgebeurtenissen. In het team krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Jouw kwaliteiten
Jij straalt één en al enthousiasme uit. Ook durf je dingen naar je toe te trekken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Voor onze klanten ben je een prettige en betrokken adviseur, die ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kan uitleggen.

Verder heb je:

  • Het eerste jaar van je mbo 4-niveau gehaald.
  • Het diploma Wft Basis. Of je bent bereid om deze te behalen. Daar gaan wij je dan bij helpen.
  • Een flexibele instelling: je vindt het prima om regelmatig op een koopavond en zaterdag te werken.

Dit krijg jij van ons
Een uitgelezen kans om werkervaring op te doen en je netwerk te verbreden; zowel op het gebied van communicatie als digitale ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Willem Jan Feijer, Manager Klantteams, via WillemJan.Feijer@sns.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Floortje Otten, corporate recruiter, via floortje.otten@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Almelo

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages