Meewerkstage Growth marketeer

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Heb jij interesse om iets nieuws te ontwikkelen of te laten groeien? Ben jij meer een doener dan een denker? Krijg jij er energie van om nieuwe proposities verder op te schalen en wil je graag werkervaring opdoen binnen een professionele organisatie? Dan zoeken wij jou!

Zo ziet jouw stage eruit
De Hub Nieuwe producten en verzekeren is een nieuw bedrijfsonderdeel binnen de Volksbank dat verantwoordelijk is voor verdere groei in samenwerking met de merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Dit doen we voor de gebieden verzekeren en diverse ecosystemen, waaronder ‘wonen’. Samen met circa 35 collega’s geven we vorm aan de groeistrategie van de Volksbank en haar bankmerken met als doel het genereren van nieuwe inkomstenbronnen, het versterken van de klantrelatie en het vergroten van de maatschappelijke impact.

We bieden een stageplaats waarin je alles kunt leren over het ontwikkelen en/of verder opschalen van een nieuwe propositie in het ecosysteem wonen. Je helpt met het opstellen, uitvoeren en bewaken van de contentstrategie en het valideren van aannames bij bestaande en potentiële klanten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief om ons te helpen maximale groei te laten realiseren in de komende jaren. Je werkt samen met collega's van de verschillende merken (ASN, SNS, RegioBank en BLG) en onze business partners.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij:

  • Ondersteuning in het ophalen van klantinzichten door het doen van klantonderzoek middels evaluatie gesprekken;
  • Helpen bij het schrijven van online content en de uitvoering van onze contentstrategie;
  • Proactief informatie uit de organisatie halen die nuttig is om te gebruiken in onze marktbewerking;
  • Meehelpen bij de voorbereiding van presentaties en evenementen voor onze periodieke sprintplanning;
  • En natuurlijk kun je alles leren over De volksbank en haar bankmerken.


Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar iemand met een optimistische, flexibele werkhouding en een hands-on mentaliteit. Je bent open, nieuwsgierig, proactief, een teamspeler en beschikt over een goede dosis humor. Beschik jij daarbij over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan maken we graag kennis met jou.

Verder heb je:

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of een andere passende opleiding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, een vlotte schrijfstijl en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met digitalisering, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen is een pré;
  • De stage vraagt om communicatieve en schriftelijke vaardigheden, gevoel voor nieuwswaarde, organisatiesensitiviteit en een flinke dosis creativiteit en enthousiasme.

Startdatum en locatie
De begin- en einddatum zijn, evenals het aantal uren per week (minimaal 32), in overleg. Ons hoofdkantoor in gevestigd in Utrecht en goed bereikbaar met het OV.

Let op: er is eventueel ruimte om tijdens deze meewerkstage een afstudeeronderzoek te doen van beperkte omvang. Mocht je 4e jaars zijn en wel interesse hebben, omdat je geen onderzoek hoeft te doen of dit buiten stagetijd kan, neem dan gerust contact met ons op.

Dit krijg jij van ons
Deze uitdagende stageplaats bij de vierde en meeste maatschappelijke bank van Nederland. is een uitgelezen kans om werkervaring op te doen en je netwerk te verbreden; zowel op het gebied van communicatie als digitale ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding en reisvergoeding als je geen vaste OV vergoeding ontvangt.

Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Manon Beke, Cluster Lead, via manon.beke@devolksbank.nl of Eric van Gool, Product Owner, via eric.vangool@devolksbank.nl Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nikki Gunnink, corporate recruiter, via nikki.gunnink@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages