WO Meewerkstage ING Financial Markets (Sprinter desk)

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

WO Meewerkstage ING Financial Markets (Sprinter desk)
Vakgebied: Sales/ Financieel

Werkzaamheden:
 
Binnen het ING Sprinter Team is er per juli 2016 een uitdagende meewerkstage beschikbaar. Het Sprinter Team zit in de dealingroom in Amsterdam en houdt zich bezig met de sales en marketing werkzaamheden omtrent het beleggingsproduct Sprinters.
De stage is een mooie gelegenheid om meer ervaring op te doen op het gebied van beleggen. Tijdens de stage zal de nadruk komen te liggen op het verkrijgen van kennis over de financiële markten, het uitvoeren van marktanalyses en het contact met klanten.

Gewenste competenties:
Zeer gedreven, accuraat, analytisch denkvermogen, samenwerken, marktgericht, goede vaardigheden met Excel.

Wie zoeken wij?
 
Deze stage biedt de student een kijkje in het hart van de financiële wereld en een leuke tijd op de dealingroom van de ING. De stage is dan ook een mooie uitdaging voor een leergierige en zeer gemotiveerde stagiair met interesse in de financiële markten. Ben je iemand die bereid is gedurende een paar maanden volop mee te draaien in het Sprinter Team, beschik je daarnaast over een analytisch denkvermogen en affiniteit met beleggen? Wij maken dan graag kennis met jou.

Stageperiode:
 
De stage is per juli 2016 beschikbaar voor een periode van 6 maanden.

 
Solliciteren of eerst meer weten???

 
Weet jij nu al dat je stage wilt lopen bij ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Heb je nog vragen over deze stage? Of wil je meer weten over ING als werkgever? Neem dan contact op met Sander van Baren.

 
Let op:
Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages