HBO/WO Meewerkstage iOS Developer

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...

 

Een iOS Developer die ons gaat helpen om een nog betere mobiele ervaring aan onze klanten te geven. De app van ING behoort tot de beste van alle banken, maar we zijn altijd op zoek naar verdere verbeteringen. Daarom hebben we een showcase app gemaakt waarin we nieuwe functies kunnen uitproberen. Ben jij een kei in iOS en wil je ons helpen om nieuwe technologieën als Capture en Content Analytics op te nemen in onze showcase app? Reageer dan nu! Je zal grotendeels zelfstandig gaan werken aan de showcase app, als Proof of Concept van deze technieken. Uiteraard krijg je hierbij de juiste ondersteuning en faciliteiten.

 

Je werkomgeving

 

Je komt te werken op de afdeling die verantwoordelijk is voor de klantcommunicatie van ING. Deze is gevestigd in Amsterdam. We creëren de uitgaande klantcommunicatie en we verwerken de inkomende klantcommunicatie. We slaan alle klantcommunicatie op in het klantdossier, dat we beschikbaar stellen aan klanten en medewerkers van ING. Digitaal waar het kan, op papier waar nodig. We zijn daarbij altijd op zoek naar nog betere manieren om onze klanten te bedienen.

 

Wie ben jij?

 

Je bent in staat om de complexe wereld van ING te verbinden aan een app met een intuïtieve klantervaring. Je hebt een duidelijk beeld van hoe je zelf als klant zou willen worden bediend door een bank als ING.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 

 • Student aan een ICT opleiding van minimaal HBO-niveau:
 • Uitstekende iOS vaardigheden in Objective-C en bekend met SDK, API, JSON en GIT;
 • Gedreven, enthousiast en zelfstandig.
 •  

  Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

   

  Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende stage in een bedrijf dat juist is over gegaan naar een complete agile manier van werken, conform Spotify en Google.
 • 24 tot 36-urige werkweek.
 • Stagevergoeding.
 • Ben je enthousiast?

   

  Klik dan op 'Solliciteren'! Je kunt ook bellen voor informatie met Bart Nieuwstraten, 06-20474604. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

   

  Deze vacature sluit op 15 juli, wij maken graag kennis met je!

   

  Let op: om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende je hele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie:

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding: Onbekend

  Meer stages