HBO Meewerkstage Accountmanagement Den Haag

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...
Een enthousiaste stagiair die ons team Accountmanagement ondersteunt bij de dienstverlening aan zakelijke relaties in het Grootbedrijf. Naast enthousiasme zoeken wij iemand met een gezonde dosis kritisch vermogen, initiatief en een klantgerichte instelling. Daarbij heb je affiniteit met Internationaal Zaken Doen en Social Media.


Dit ga je doen
Als stagiair loop je mee binnen het team Accountmanagement. In eerste instantie zal je vooral operationeel bezig zijn, met de meer administratieve taken. Maar we horen ook graag hoe jij als stagiair tegen bepaalde zaken aan kijkt en zullen jouw bijdrage vragen bij de pro actieve taken als gespreksvoorbereiding voor klanten en prospects en het vervaardigen van professionele powerpoint presentaties. Buiten deze taken is er voldoende ruimte om aan een onderzoeksproject te werken. Welk project dat is bepalen we gezamenlijk voorafgaand aan je stageperiode.


Je werkomgeving


ING Grootbedrijf Zuid-Holland is gevestigd in het centrum van Den Haag. Je werkt in een dynamisch team dat bestaat uit 10 Accountmanagers en werkt je nauw samen met de Relatiemanagers (12) maar ook met de collega's op de Mid Office in Rotterdam. Thema's als Klantbelang Centraal, Internationaal Zaken Doen en Familiebedrijven staan centraal binnen onze organisatie.

 

Wie ben jij?
Jij bent een HBO student in het 3e of 4e jaar van je studie (bij voorkeur richting Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Management, Economie en Recht of Financial Services Management). Je bent klantgericht en hebt overtuigingskracht. Je bent graag bezig met plannen en organiseren en kunt goed samenwerken.
De vacature betreft een meewerkstage, er is geen ruimte voor een afstudeeropdracht.

 

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent creatief
 • Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een echte teamplayer
 • Je kan goed plannen en organiseren
 • Je werkt doelgroep gericht
 • Je hebt overtuigingskracht
 • Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse taal en schrijft graag teksten
 • Je bent ook goed in Excell, PowerPoint en hebt affiniteit met Social Media
 • Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm


  Wat bieden wij jou?

 • een 36-urige werkweek
 • een stagevergoeding van €450,- per maand
 • een leuke stageplek in het centrum van Den Haag met voldoende ruimte voor jouw eigen invulling
 • Ben je enthousiast?

   

  Klik dan op de 'solliciteer' button en laat je CV en motivatiebrief achter. Je kunt ook bellen voor informatie met Bianca Jongejan, Teammanager Accountmanagement Grootbedrijf, telefoon nummer 070-3078 355. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

  Wij maken graag kennis met je!

   

  Let op:om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie:

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding: Onbekend

  Meer stages