HBO Meewerkstage Interne Communicatie

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt…
Stagiair die veel affiniteit heeft met interne communicatie en het leuk vindt om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen.

 

Dit ga je doen
Je gaat een ervaren Business Analist ondersteunen en houdt je bezig met de interne communicatie. Je helpt mee om het nieuwe Intranet te implementeren binnen ING MKB. Dit maakt onderdeel uit van een wereldwijd ING project! Als communicatie professional denk jij mee over hoe we de overgang van de oude naar de nieuwe situatie zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen voor alle ING MKB gebruikers. Daarnaast redigeer je regelmatig artikelen voor onze interne communicatiemiddelen en mag je collega’s van communicatie advies voorzien!

Je stagebegeleider zorgt ervoor dat je na een inwerktraject snel aan de slag kunt met je stage en is daarnaast je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en feedback.

Dit betreft overigens geen afstudeerstage. Een opdracht is altijd mogelijk, maar de focus ligt op meewerken, omdat je hier het meeste van leert! De aanvangsdatum van deze stage is 1 juni 2016, de standplaats is Amsterdam Zuid-Oost.

 

Je werkomgeving
Je werkt in een jong en dynamisch team waarin initiatief en zelfstandigheid wordt gewaardeerd. Salessupport MKB is een boeiende plek waar je de schakel bent tussen het hoofdkantoor van ING en de medewerkers in het land.

De verandering naar een Agile werkomgeving binnen ING Domestic Bank Nederland, zorgt voor extra dynamiek en vraagt om een flexibele houding. Terwijl je hier stage loopt, blijft het bedrijf in verandering. Dit biedt jou een interessante leerervaring op het gebied van interne communicatie bij veranderingstrajecten

 

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

- Je werkt zelfstandig, maar bent ook een echte teamplayer

- Je haalt energie uit het goed voltooien van een project

- Je kan goed plannen en organiseren

- Je werkt doelgroepgericht

- Je hebt overtuigingskracht

- Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse taal


Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Wat bieden wij jou?

• Een 36-urige werkweek
• Een stagevergoeding
• Opdoen van werkervaring bij een professionele en dynamische organisatie

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Maurice Jetten, Salessupport MKB, 06-836 45 552. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere.

 

Wij maken graag kennis met je!

 

Deze vacature sluit op 12-05-2016.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages