HBO/WO Meewerkstage Data-Analyse Zakelijke Kredieten Service

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een

 

Stagiair die veel affiniteit heeft met data-analyse / IT en het leuk vindt om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen.

 

Dit ga je doen

 

Je gaat een ervaren Portfolio Analist ondersteunen bij het analyseren van en rapporteren over de zakelijke kredietportefeuille van ING. Je helpt mee bij het uitvoeren van adhoc vraagstukken voor interne en externe stakeholders en bijvoorbeeld bij het uitvoeren van mailings naar onze klanten. Je stagebegeleider zorgt ervoor dat je na een inwerktraject snel aan de slag kunt met je stage en is daarnaast je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en feedback. Dit betreft overigens geen afstudeerstage. Een opdracht is altijd mogelijk, maar de focus ligt op meewerken, omdat je hier het meeste van leert! De aanvangsdatum van deze stage is 1 juni 2016 (in overleg kan dit 1 of 2 maanden later zijn), de standplaats is Amsterdam Zuid-Oost.

 

Je werkomgeving

 

Je werkt op de dynamische afdeling Zakelijke Kredieten Service die verantwoordelijke is voor alle processen rondom de Zakelijke Kredieten van ING. De cultuur is er één van no-nonsense, resultaatgerichtheid en openheid, waarbij de klant centraal staat. De in 2015 ingezette verandering naar een Agile werkomgeving binnen ING Domestic Bank Nederland, zorgt voor extra dynamiek en vraagt om een flexibele houding. Terwijl je hier stage loopt, blijft het bedrijf in verandering. Dit biedt voor jou voldoende mogelijkheden voor een interessante leerervaring!

 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Goed cijfermatig inzicht, handig met data, accuraat
 • Aantoonbare kennis van Excel (aanvullende kennis op gebied van Access, SAS of SQL is een pre)
 • Je maakt complexe materie snel eigen
 • Je neemt graag het initiatief
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar komt ook in teamverband goed tot je recht
 •  

  Wat bieden wij jou?

  • een 36-urige werkweek
  • Een stagevergoeding
  • Opdoen van werkervaring bij een professionele en dynamische organisatie

  Ben je enthousiast?

   

  Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Berber Visser, Zakelijke Kredieten Service, 06-51367579. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

  Wij maken graag kennis met je!

   

  Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan aan een Nederlandse onderwijsinstelling.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie:

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding: Onbekend

  Meer stages