HBO/WO Afstudeerstage Social Media

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO Afstudeerstage Social Media

 

Studenten die in het sterk groeiende vakgebied van Social Media een uitdagend onderzoek willen uitvoeren. Je gaat werken in een omgeving die nooit stil staat en waarbij je op een creatieve manier communiceert met Nederland.

 

Kies zelf een uitdagende opdracht gericht op communicatie of marketing

 

Op de afdeling Social Media zijn er altijd 2-3 stagiaires werkzaam die ervaring opdoen in een grote organisatie. Primair ben je bezig met je afstudeeronderzoek waar jij het onderwerp samen met je ING begeleider bepaalt. In het verleden zijn er bijvoorbeeld onderzoeken uitgevoerd naar ING studenten en de invloed van Social Media, hoe je het beste kan communiceren bij een crisis en welke content & posts het meeste impact hebben op de doelgroep jong volwassen. Het belangrijkste is dat jij een onderwerp kiest waar je energie van krijgt.

Daarnaast ben je samen met een team verantwoordelijk om content te ontwikkelen en dialoog te voeren met de ING klanten via Social Media. ING is actief met verschillende accounts op Social Media, zoals Facebook Studenten, Twitter voor Ondernemers, waardoor het werk afwisselend is en je in contact komt met meerdere doelgroepen. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen in de organisatie die interessant zijn om te delen via Social Media. Daarnaast evalueer je de resultaten en kijk je op basis van de data en kwalitatieve resultaten waar je kan bijsturen en kan verbeteren.

 

Gek op Social Media? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Ben jij in staat om in één van de grootste bedrijven van Nederland mee te draaien? Wil je naast je eigen Facebook en Twitter account ook eens kijken hoe bedrijven dit inzetten? Ben je creatief en wil jij je eigen bedachte posts op de Facebook pagina van ING met meer dan 270.000 volgers terug zien? Dan zijn we op zoek naar jou! Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn de belangrijkste selectiecriteria voor deze stage. Photoshop ervaring is een pré, maar geen vereiste.

 

Werken bij een van de beste Social Media bedrijven van Nederland

 

De afdeling Social Media bestaat uit 20 personen, die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van social media posts, activaties en campagnes die uiteindelijk leiden tot interactie met de volgers en fans. ING is leidend op het gebied van Social Media in Nederland wat naar voren komt door de verschillende prijzen die zijn gewonnen. Je komt te werken in een jong en ambitieus team dat net zo dynamisch is als de wereld van Social Media. Daarnaast krijg je een mooie stagevergoeding.

 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 

- HBO/WO student

- Op zoek naar een afstudeerstage (er zijn ook meewerkstages)

- Proactief en leergierig

- Beschikbaar voor 6 maanden (in overleg)

- Je kunt je goed mondeling en schriftelijk in het Nederlands uitdrukken (de stage is in het Nederlands)

- Startdatum: per direct

 

Ben je enthousiast?

 

Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen we je CV, een motivatiebrief met een toelichting wat je wilt gaan doen bij het Social Media team.

Wij maken graag kennis met je!

 

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages