Stagiair interne organisatie

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
€ 300,- per maand
Deze stage is niet meer vacant

90% van onze professionals rijdt iedere dag kriskras door het land om bij de opdrachtgever aan juridische, financiële of bedrijfskundige oplossingen te werken. Ondertussen zorgen zo’n 80 collega’s op het hoofdkantoor in Arnhem voor de juiste randvoorwaarden. Denk aan de financiële administratie, een marketingteam, een HR-afdeling, ICT en Recruitment. Op deze afdelingen hebben wij regelmatig stages beschikbaar.

Dit ga je doen

Afhankelijk van je studieachtergrond en ambities ga je aan de slag op een afdeling die je van binnen en buiten leert kennen. Bij Marketing & Communicatie bijvoorbeeld, waar je ervaring opdoet in digital marketing, vormgeving, communicatie en events. Op onze afdeling Finance leer je alles over financiële (proces)controle, debiteuren- en crediteurenbeheer en in ons Recruitment team sta je middenin het hart van de organisatie: je bent actief betrokken bij het werven, selecteren en onboarden van nieuwe professionals. 

Jouw profiel

Je bent derdejaars HBO of WO student in de richting van Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, Psychologie of Commerciële Economie. Een hoop verschillende smaken, maar onze stageplaatsen zijn ook uiteenlopend. Je bent vanaf september beschikbaar voor een periode van 6 maanden en woont op een haalbare afstand van ons kantoor in Arnhem. Daarnaast sta je sterk in je schoenen, werk je nauwkeurig, kun je zelfstandig aan de slag en ben je flexibel genoeg om met meerdere afdelingen binnen de organisatie te schakelen. Werken bij EIFFEL is dynamisch, zo'n commerciële omgeving past bij jouw ambities.

Ons aanbod

Een veelzijdige derdejaarsstage, waarvoor je € 300,- stagevergoeding per maand ontvangt. Je krijgt genoeg tijd en ruimte om met je studieopdrachten aan de slag te gaan, want we vinden het belangrijk dat jij je stage goed afrondt. Jouw werkplek is ons hoofdkantoor in Arnhem, waar een team van professionals klaarstaat om jou te begeleiden. En als je wilt sluit je jouw stage ook nog eens vitaal af: onze kok Dennis serveert je dagelijks een verse lunch, je kunt terecht in onze gym of op maandag deelnemen aan de bootcampsessies.

Sollicteer direct!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: EIFFEL

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: € 300,- per maand

Meer stages