Eventmanagement

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant

Stage Eventmanagement bij ABN AMRO MeesPierson

Uit oogpunt van klantenbinding en acquisitie organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenkomsten voor klanten. Jouw dag? Samen met onze eventmanager en overige collega’s – bijeenkomsten organiseren. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als fun, voor klanten, maar ook voor medewerkers. Je optimaliseert relatiegeschenken, je beheert de activiteitenkalender, je organiseert bijeenkomsten aan de hand van een checklist en houdt contact met betrokkenen en leveranciers. Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering. Natuurlijk ben je ook aanwezig bij bijeenkomsten.

Eventueel kunnen de taken uitgebreid worden met reguliere ondersteunende taken of een onderzoek naar eventuele locaties voor evenementen of bedrijfsbezoeken, het verbeteren van het proces of het in kaart brengen van de behoeftes en interesses van klanten.

Jij gaat werken in een mooie kantoorvilla in Bussum samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in september, bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Wie ben jij?
Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de evenementenbranche in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel: We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen. Check of je voldoet aan het profiel dat wij voor ogen hebben:

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
  • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding

Wie zijn wij?
Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2012 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wat bieden wij je?
Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stageopdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.

We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Solliciteren of meer weten?
Bel of mail jouw recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Inge Brinkman, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO MeesPierson

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Marktconform

Meer stages