HBO/WO Meewerkstage Communicatie ING HR Mobility

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...
Communicatie stagiaire
die de afdeling ING HR Mobility gedurende 6 maanden gaat ondersteunen in het professionaliseren van de interne communicatie richting kandidaten en binnen de afdeling.

 

Dit ga je doen (denk hierbij ook aan wat dit gaat betekenen voor de klant van ING- KBC)

 • Een "communicatie huisstijl" voor HR Mobility ontwikkelen die is afgestemd met alle van belang zijnde ING-HR-Communicatie-richtlijnen en formats – en die toegepast kan worden op:
  Emails
  Presentaties
  Nieuwsbrieven
  Evenementen
 • Er voor zorgdragen dat formats alsmede instructies voor gebruik beschikbaar zijn en ondersteuning leveren in de eerste maanden van de toepassing en daadwerkelijk gebruik van deze formats in de praktijk tijdens bijvoorbeeld evenementen.
 • Je werkomgeving

  De afdeling van ING HR Mobility is verantwoordelijk voor de uitvoering van het Sociaal Plan binnen ING. Mobility wil ING collega’s die onderdeel uitmaken van een reorganisatie maximaal helpen om zelf de juiste stappen te zetten voor het vinden van een toekomstige baan binnen of buiten de ING. De afdeling ING HR Mobility is werkzaam vanuit Amsterdam, Arnhem, Leeuwarden en Rotterdam. Je werkt in een omgeving met professionele experts, casemanagers en mobiliteitsadviseurs. Daarnaast krijg je de mogelijkheid samen te werken met de communicatie experts en adviseurs van ING.

   

  Wie ben jij?

  Wij zoeken een enthousiaste, praktisch ingestelde, innovatie en daadkrachtige Communicatie- student die er zin in heeft om de afdeling HR Mobility te helpen in het professionaliseren van de interne communicatie. Jij hebt er zin in om tijdens een werkstage van 6 maanden te werken in een omgeving met veel partijen en belanghebbenden. Je bent in staat een praktische vertaalslag te maken van richtlijnen en wensen naar praktische formats, nieuwsbrieven, posters, emails etc. Je brengt daarbij een frisse en innovatieve blik en ben bereidt de handen uit de mouwen te steken tijdens bijvoorbeeld de communicatie rondom evenementen.

  Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

   

  Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  - HBO of WO student met studierichting Communicatie

  - ervaring met digitale nieuwsbrieven en met maken van formats

  - communicatief sterk

  - teamplayer maar ook in staat individueel tot resultaat te komen

  - daadkrachtig

  - flexibel

  - beschikbaar voor werkstage van 6 maanden

   

  Wat bieden wij jou?

 • 24 tot 36-urige stage werkweek
 • stage vergoeding conform ING beleid
 • Ben je enthousiast?

  Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Ivette Mekkes-Berends, 06-15087497. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

  Wij maken graag kennis met je!

   

  Let op
  Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie:

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding: Onbekend

  Meer stages