HBO/WO Meewerkstage Kredieten

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn ING. En wij hebben samen een doel: mensen in staat stellen een stap voor te blijven, in het leven en in zaken.

ING zoekt...
Voor de afdeling Kredieten van Grootbedrijf & Instellingen Zuidoost zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoon die het "super7 team Kredieten" (S7 team) wil komen versterken.

Wat ga je doen?
Wij zijn in februari met het S7 team begonnen waar we een vernieuwde werkwijze toepassen. Het S7 team heeft de ambitie om een aantal benoemde taken binnen één dag te verwerken. Daarnaast zijn er nog diverse andere werkzaamheden die door het S7 team worden verricht. Alle taken worden verricht ter ondersteuning van de afdeling kredieten en zijn daarmee van invloed op de klantbeleving. Het S7 team is een belangrijke schakel om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid naar een nog hoger niveau te tillen. Als lid van dit team werk je mee aan de opbouw en de vormgeving van de super7 ambitie.

Je werkomgeving

Je standplaats is ons kantoor te Eindhoven, Schimmelt 34.

Wie ben jij?
Wij zoeken studenten, die zich volledig kunnen vinden in ons (ING) doel. Wij zoeken mensen die weten hoe dit doel in de praktijk te brengen. Wij zoeken mensen die willen leren, onderzoeken en zichzelf willen verbeteren.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Wat bieden wij jou?
Wij bieden de gelegenheid voor een meewerkstage op basis van een werkweek van 36 uur. De duur hiervan is in overleg, echter minimaal 10 weken. Daarmee bieden wij jou een inkijk in de wereld van ING Grootbedrijf & Instellingen. En in het bijzonder die van Kredieten.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Erwin Gorts, teammanager Kredieten Grootbedrijf & Instellingen, telefoon nummer 06- 2332 6507. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Wij maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je hele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Solliciteer Online!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages