WO Meewerk- of Afstudeerstage Data Analist

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
600 Euro (EUR)
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...
Ambitieuze stagiair die veel energie krijgt van het begrijpen en verbeteren van processen. We zoeken studenten die iets willen betekenen voor ING klanten met betalingsproblemen, en gedreven zijn om met hun kennis impact te creëren in de praktijk.

Dit ga je doen
Als stagiair bij de Achterstanden afdeling van ING doe je onderzoek en werk je mee in een project. Je organiseert en coördineert de implementatie van verbeteringen in het operationele proces. Je past hierbij de nieuwste technologieën toe, en werkt hierbij nauw samen in een met customer journey experts, data analisten en data scientists. Samen met je collega’s werk je aan het data-driven en klantgericht verbeteren van de procesinrichting. 

Je werkomgeving
Het domein Achterstanden is volop in beweging. We zijn dagelijks bezig om onze processen te verbeteren om de klant beter en effectiever te helpen. Door klanten met betalingsproblemen in een zo vroeg mogelijk stadium passende en persoonlijke oplossingen te bieden kan een klant duurzaam herstellen. Binnen het domein Achterstanden werk je in een klein (8 fte), zeer ambitieus en gedreven scrum team. Dit team heeft als standplaats Amsterdam en heeft een agile way of working.

Wie ben jij?
Je zoekt een (afstudeer-)stage voor een universitaire opleiding. Technische opleidingen hebben een pre. Je bezit een sterk analytisch vermogen en brengt structuur aan in problemen. Je bent een goede programmeur die overzicht houdt en zelfstandig kan werken. Je krijgt energie van het leren van nieuwe technologieën en het toepassen daarvan. Je bent betrokken en enthousiast en je vind het leuk om verbinding te leggen met veel verschillende partijen. Je hebt een hands-on mentaliteit en pakt nieuwe uitdagingen graag op.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een goede kennis van programmeren in R en/of Python.
 • Je bent sterk in database handling: SQL
 • Ervaring met web-based visualisatie technologieën is een pre: HTML/CSS/Javascript/Angular
 • Ervaring met versie beheer van code is een pre: GIT
 • Jouw analyses en je communicatie zijn scherp, bondig en 'to the point' en weten te overtuigen.
 • Jij houdt het overzicht in complexe, onoverzichtelijke situaties.
 • Jij bent goed in het communiceren, presenteren en verkopen van jouw ideeën
 • Jij bent enthousiast en een echte teamplayer 

Wat bieden wij jou?

 • Een goede stagevergoeding
 • Een dynamische werkomgeving waarin je je opgedane kennis om kan zetten in toegevoegde waarde in de praktijk.
 • Ervaren begeleider
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om 1 dag per week op de universiteit te zijn

Ben je enthousiast?
Klik dan op de 'solliciteer' button. Je kunt ook bellen voor informatie met Tim Vink, Data scientist, 06-10017577. Kijk voor meer informatie over ons op:www.ING.nl/carriere

Wij maken graag kennis met je!

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Solliciteer Online!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: 600 Euro (EUR)

Meer stages