WO Afstudeerstage Operational Excellence Consulting (Blackbelts)

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
600 Euro (EUR)
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt
Afstudeerders die het voortouw willen nemen om ING Domestic Bank te laten excelleren in haar klantprocessen. We zoeken studenten die het lef hebben om hun theoretische onderzoek daadwerkelijk te implementeren in de praktijk om daarmee echt impact te maken.

Dit ga je doen:
Als afstudeerder bij de Blackbelt afdeling van ING doe je onderzoek en werk je mee in een project en zie je direct hoe resultaten van je stage ook worden gebruikt om de dienstverlening aan onze klanten en de ING te verbeteren! Om dit te bereiken werk je nauw samen met (ervaren) collega Blackbelts, maar ook met andere afdelingen binnen ING. Daarnaast acteer je als junior consultant op alle niveaus binnen de organisatie; van operationeel medewerker tot directie.

Als afstudeerder werk je in procesverbetertrajecten waarin het behalen van concrete resultaten altijd voorop staat. Enkele voorbeelden van afstudeertrajecten waar eerdere afstudeerders aan hebben gewerkt en waarvan klanten dagelijks profiteren zijn:

  • Onderzoek waarbij toegevoegde waarde van discrete processimulatie in een Lean Six Sigma project is aangetoond met een case studie
  • Afstudeertraject waarbij bepaald is wat de randvoorwaarden zijn voor een succesvol team
  • Onderzoek waarbij serious gaming en processimulatie is gebruikt om klantprocessen te verbeteren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een stage bij de Blackbelts. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een onderzoek waarbij je een model maakt (of toepast) om verbanden of oorzaken in een grote dataset aan te tonen. Maar ook op het gebied van het ontwerpen en implementeren van oplossingen zijn veel stages denkbaar.

Je werkomgeving:
Als stagiair ben je onderdeel van een prettig en professioneel team van circa 35 collega Blackbelts binnen de afdeling Business Change in Amsterdam. Je werkt in een omgeving waar continue innovatie veel dynamiek geeft aan je functie en waar we het leuk vinden ook buiten het werk dingen met elkaar te ondernemen (bijvoorbeeld een gezamenlijke wintersport of teamborrels). Om de beste dienstverlening te kunnen leveren investeren we veel in kennisdeling en jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo staat tijdens onze maandelijkse teamdag kennisuitwisseling altijd centraal.

Ook is er een uitgebreid intern trainingsprogramma om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Hoe je dit exact vormgeeft, bepaal je samen met je begeleider.

Wie ben jij:
We zijn op zoek naar studenten met een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht om de juiste structuur aan te brengen in probleemstellingen, analyses uit te voeren en de juiste grondoorzaken en oplossingsrichtingen te selecteren. Daarnaast wordt in de verandertrajecten een maximaal beroep gedaan op jouw interpersoonlijke en coaching vaardigheden.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je studeert af voor je masteropleiding en je hebt een excellent academisch track record
  • Je wilt een afstudeerstage doen voor 6 maanden (full time)
  • Je wilt echt impact maken en daarvoor 100% presteren
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift (afstudeerrapport mag in het Engels)
  • Kennis van Lean Six Sigma is geen vereiste

Ben je enthousiast?
Klik dan op de solliciteer button en laat je CV + motivatiebrief achter.

We maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Solliciteer Online!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: 600 Euro (EUR)

Meer stages