HBO Meewerkstage klantcontact kantoor Groningen

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...
Enthousiaste stagiair die mee wil lopen op ons kantoor in Groningen-Pleiadenlaan, Groningen-Hereplein, Hoogezand en Delfzijl.


Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor een top ontvangst van binnenkomende klanten (host werkzaamheden). Deze klanten verwijs je door naar de juiste afdelingen/kanalen. Ook ga je de klant stimuleren en ondersteunen in de richting van zelfhelpkanalen. Daarnaast ga jij je bezighouden met de kasactiviteiten en inventariseer je de vragen/wensen die bij klanten leven.


Je werkomgeving
Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt bij jouw ontwikkeling, begeleidt bij jouw werkzaamheden en eventueel bijstaat in je stage opdracht.


Wie ben jij?
Je bent je bewust van je eigen ontwikkelpunten en weet deze te benoemen.
Op deze manier kan je stagebegeleider je helpen bij de ontwikkeling van deze punten.

 

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling en in het bezit zijn van WFT Basis.


Wat bieden wij jou?

  • een 36-urige werkweek
  • marktconforme stagevergoeding

Ben je enthousiast?

Klik dan op de 'solliciteer' button. Je kunt ook bellen voor informatie met Diana Feunekes Manager Kantoren, 06-83175797. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

 

Wij maken graag kennis met je!

 

 

 

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages