HBO/WO Meewerkstage Consultant Operational Performance Improvement & Innovation

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...
Ben je innovatief, analytisch, geïnteresseerd in bedrijfskunde en staat de klant voor jou centraal? Wij zoeken een meewerk- of afstudeerstagiaire (HBO of WO) die de Consultants binnen het team Operational Performance Improvement & Innovation (OPII) komt versterken in de dynamische omgeving van Client Services Nederland.


Dit ga je doen

De Consultants Operational Performance Improvement & Innovation (OPII) bieden structuur aan in verbeteringen en helpen de Client Service Teams en de Client Services Account Management teams continu verbeteringen door voeren. Tevens nemen de Consultans deel aan complexe, strategische en vaak landoverstijgende projecten. Het team zoekt een stagiaire die ondersteuning kan bieden in de dagelijkse werkzaamheden, zoals het uitwerken van verbeteringen voor processen, het bijhouden van een sharepoint en het opstellen van communicatie. Binnen Client Services Nederland staat de klant altijd centraal; focus is het bieden van de hoogste kwaliteit dienstverlening aan klanten.

 

Je werkomgeving
Als meewerk- of afstudeerstagiaire werk je binnen de afdeling Client Services Nederland in Amsterdam. De afdeling bestaat uit circa 80 medewerkers. Client Services fungeert als een expertisecentrum voor Corporate Clients en Non-Banking Financial Institutions die gebruik maken van onze complexe bancaire producten en services. Werken bij Client Services Nederland betekent werken in een dynamisch en jonge omgeving die continu in verandering is. We zijn zeer ambitieus, maar we vinden het ook erg belangrijk dat we op een prettig en amicale manier met elkaar samenwerken.
 
Wie ben jij?
Ben je een zelfstandig en initiatiefrijk persoon die met innovatieve ideeën komt en goede communicatieve skills heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • HBO/WO Bedrijfskunde, HR, Communicatie
  • Werkervaring op het gebied van administratie, betalingsverkeer & cashmanagement en treasury producten is een pre
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en een goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Je bent klantgericht en kunt goed je eigen werk organiseren
  • Je bent analytisch sterk, overtuigend en kunt goed samenwerken

Wat bieden wij jou?

  • Een 36-urige werkweek
  • Een marktconforme stagevergoeding
    Opdoen van werkervaring bij een professionele en dynamische organisatie     

 

Ben je enthousiast?
Klik dan op 'Solliciteer'. Je kunt ook bellen voor meer informatie met Rick van Bruggen, Manager, 06-30698335. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

 

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, dien je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.
 
 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages