HBO/WO Meewerkstage Human Resources

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt

Een HBO of WO meewerk stagiair op het hoofdkantoor van ING Nederland in Amsterdam. Je gaat meewerken binnen het team arbeidsmarkt fit en helpt bij het vormgeven van diverse initiatieven op het gebied van HR en duurzame inzetbaarheid. Hierbij krijg je de kans om als voorwaardig lid van het team mee te draaien en helpen we je om het beste uit jezelf te halen.

 

Je werkomgeving

Je maakt deel uit van een divers HR team waarin leren en ontwikkelen erg belangrijk is, voor alle medewerkers van ING maar ook binnen het team. We ontwikkelen en beheren een groot aantal programma’s en instrumenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je werkt in een lerende omgeving, waarin collega's graag op je vragen ingaan. Het is een bevlogen team van professionals, waarin een openhartige sfeer heerst. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe ideeën van jou waarmee we ING verder kunnen helpen.

Dit ga je doen

Tijdens je stage krijg je de kans om te ondersteunen bij verschillende grote evenementen gericht op het vergroten van de inzetbaarheid van onze medewerkers. Ook werk je mee aan het verder vormgeven van onze diversiteit ambities zoals het organiseren van mentorprogramma’s. Uiteraard maak je ook kennis met het opleidingsbeleid binnen ING. Er zijn binnen ING veel mogelijkheden op het gebied van opleiden en ontwikkelen en daar zijn we dan ook erg trots op! Lijkt het jou leuk om een training te ontwerpen, evalueren en tot uitvoering te brengen? Of een Associate Degree traject te begeleiden voor medewerkers binnen ING?

 

Denk jij daarnaast in staat te zijn om dit in teamverband af te stemmen, te zorgen voor de juiste managementinformatie, workshops te organiseren, het onderhouden van contacten met aanbieders van trainingen, het optimaliseren van processen en het zorgdragen voor een goede communicatie naar onze medewerkers toe? Je leest het vast al door de letters heen: We zijn op zoek naar een heus organisatie- en communicatie talent die overzicht kan bewaren en op een systematische manier kan werken. Zie jij jezelf hierin terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je bent iemand die pro-actief is, een 'High Performance' mentaliteit heeft, initiatief neemt, praktisch meedenkt en met voorstellen komt. Je kunt goed organiseren en je denkt in oplossingen. Je (schriftelijke) uitdrukkingsvaardigheid moet goed zijn. Je werkt daarnaast graag samen met je collega’s, maar durft waar nodig wel zelf initiatief te nemen en voor je eigen ideeën op te komen.

Wat bieden wij jou?

Als jij de geschikte kandidaat bent die wij zoeken, val je met je neus in de boter! We bieden jou volop uitdaging waarbij jij met je manager zelf je 36-38 urige werkweek kunt samenstellen. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt voor je opleiding. Je krijgt een ervaren collega toegewezen als stagebegeleider, die je ondersteunt op inhoudelijk vlak en begeleidt in jouw werkzaamheden. Naast een leuk team waarin je werkt, leer je tijdens je stage veel mensen kennen, kun je bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie kan dit zeker nog van pas komen!

Ben je enthousiast?

Klik dan op de 'Solliciteer' button. Je kunt voor informatie of vragen over deze stageplek contact opnemen met Evelien Wassenaar.

 

Wij maken graag kennis met je!

 

 

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages