HBO Meewerk- of Afstudeerstage Corporate Clients Accountmanagement

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een

3e of 4e jaars HBO-student, bij voorkeur op het gebied van FSM, BE, CE of MER (voor de periode febr 2016 - juli 2016). Wij bieden zowel plaatsen voor een meewerk- als een afstudeerstage. Er zal voor ongeveer 75% ervaring worden opgedaan in de praktijk en voor 25% word je vrijgesteld van werk om aan je opdracht/scriptie te werken.

 

 

Dit ga je doen

Je taken als stagiair zullen o.a. bestaan uit het ondersteunen van de Associate Accountmanagers Corporate Clients. De Associate Accountmanagers houden zich bezig met de operationele bediening van beursgenoteerde bedrijven en bedrijven met omzetten van 250 miljoen euro en meer. Je houdt je mede bezig met de implementatie van de gemaakte commerciële afspraken. Je voert op correcte wijze de met relatie commerciële- en interne gemaakte afspraken uit. Je beheert, bewaakt en bevordert mede de kwaliteit van de commercieel, operationele dienstverlening. Je ondersteunt de Accountmanager bij het oplossen van operationele problemen. Mocht je vanuit school een opdracht meekrijgen dan kan samen met ING deze opdracht worden afgestemd. Dit is ook mogelijk voor een afstudeeropdracht.

 

Je werkomgeving

 

De afdeling vormt de verkoop Binnendienst van Client Services Corporate Clients. Het is een dynamische, jonge afdeling met een open sfeer.

 

Wie ben jij?

  • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk in het Nederlands uitdrukken.
  • Je hebt goede omgangsvormen en je bent klantgericht.
  • Je bezit een zekere mate van zelfstandigheid. Verder ben je accuraat en heb je initiatief.

 

Wie zijn wij?

De afdeling heet Client Services Accountmanagement Corporate Client, is onderdeel van ING Commercial Banking en is gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

Ben je enthousiast?

Klik dan op de ´solliciteer button´ en laat jouw CV en motivatiebrief achter.

Wij maken graag kennis met je!

 

 

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages