HBO Meewerkstage Marketing ING Zakelijk

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een:

HBO student voor meewerkstage marketing/sales online marketing bij ING Zakelijk, Amsterdam, 36 uur

 

Bij de Tribe Experience Zakelijk van ING zoeken we voor het squad Betalen een stagiair die ons team komt versterken. Heb je affiniteit met nieuwe media, ben je creatief en ben je leergiering? Dan is deze afwisselende stage echt een mooie kans. Deze stage is nadrukkelijk geen afstudeerstage met bijbehorende opdracht. Je werkt gewoon met ons mee en je krijgt begeleiding.

 

Je standplaats is ons hoofdkantoor Acanthus, naast Amsterdam Bijlmer ArenA.

 

 

De organisatie

De ING is de grootste bank én de grootste internetbank van Nederland. ING is een ijzersterk merk, ook internationaal. ING heeft de eerste stap gezet naar een nieuwe organisatie die gebaseerd is op onder meer het Spotify-model. ING werkt vanaf heden volledig conform het Agile gedachtegoed. De nieuwe organisatie is opgebouwd uit verschillende Tribes en Centers of Expertise. Zie voor meer info over de nieuwe werkwijze van ING: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Wat-ING-biedt/Agile-werken.htm

 

 

De afdeling

Je komt te werken in de tribe Experience Zakelijk. Deze tribe houdt zich bezig met het werven van nieuwe zakelijke klanten, ontwikkelen van campagnes, introduceren van nieuwe producten en proposities voor de zakelijke markt, van ZZP tot grote corporates. Als stagiair kom je te werken in een squad met circa 6 collega’s uit verschillende disciplines die samen werken aan een gezamenlijk doel. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus op een leuke manier.

 

 

Wat ga je doen?

Je gaat de communicatie vanuit de doelgroep jonge ondernemers reviewen en vernieuwen waar nodig. Hiervoor is het handig als je naast je studie ook zelf onderneemt. En je ondersteunt de direct marketeers (customer journey experts) bij hun dagelijkse werkzaamheden:

 • Analyseren van bezoekersgedrag op de site
 • Proposities vertalen naar internet
 • SEA- en SEO-campagne optimalisaties
 • Het optimaliseren van de faq’s
 • Traffic, conversie en klanttevredenheid verbeteren

 

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent een 2e-, 3e- of 4e-jaars hbo-student in een relevante discipline.
Jouw profiel:

 • Je bent creatief
 • Je bent leergierig
 • Je hebt affiniteit met digital en nieuwe media
 • Je hebt bij voorkeur je eigen online bedrijfje
 • Je pakt dingen snel op
 • Je werkt graag samen in een team

 Wat doen wij voor jou?

 
Je krijgt:

 • Een inhoudelijk uitdagende en leerzame stageplek
 • Goede begeleiding door een ING-mentor
 • Een uitstekende stagevergoeding van € 450
 • Je begeleider zorgt ervoor dat je na een goed inwerktraject snel aan de slag kunt met je stage en is daarnaast je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en feedback.

 

Wanneer?
De aanvang van deze stage gaat in overleg, bij voorkeur in februari. De minimale stage duur is 5 maanden. Je werkweek is afhankelijk van de eisen die jouw opleiding aan stage en onderwijs stelt. In principe kent ING voor een stagiair een 36-urige werkweek, maar in overleg met je begeleider kun je daar dus van afwijken.

 

Interesse?
Wil je direct solliciteren, klik dan op de 'solliciteer' button.
Je kunt ook bellen of mailen voor informatie met Lisette Pronk, Chapterlead Direct Marketing via 06- 24 91 33 19 of lisette.pronk@ing.nl.

 

 

Kijk voor meer informatie over ons op: www.ing.nl/carriere

 

 

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende gehele stageperiode ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages