MBO/HBO Meewerk of Afstudeerstage Kantoor Amstelveen

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een:

Enthousiaste stagiair die mee wil lopen in ons kantoor in Amstelveen.

 

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een top ontvangst van binnenkomende klanten (host werkzaamheden). Deze klanten verwijs je door naar de juiste afdelingen/kanalen. Ook ga je de klant stimuleren en ondersteunen in de richting van zelfhelpkanalen. Daarnaast ga jij je bezighouden met de kassactiviteiten en inventariseer je de vragen/wensen die bij klanten leven.

Je werkomgeving

Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt bij jouw ontwikkeling, begeleidt bij jouw werkzaamheden en eventueel bijstaat in je stageopdracht.

Wat bieden wij?

Als stagiair bij ING krijg je een marktconforme stagevergoeding voor een 36-urige werkweek. Afhankelijk van de openingstijden van het kantoor en de mogelijkheden en de wensen van jouw stagebegeleider worden deze 36 uur verdeeld over de week. Mocht je een stageopdracht hebben, dan stellen wij hiervoor 1 werkdag per week beschikbaar. Je kunt jouw stage goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Mocht je daarnaast een keer een vrije dag nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk bespreken met jouw stagebegeleider.

Wie ben jij?

Je bent je bewust van je eigen ontwikkelpunten en weet deze te benoemen. Op deze manier kan je stagebegeleider je helpen bij de ontwikkeling van deze punten.

 

Competenties

  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je bent klantgericht
  • Je hebt overtuigingskracht
  • Je bent sensitief, inleven in de klant
  • Je kunt problemen analyseren en daarover een oordeel vormen
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je neemt initiatief
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s kantoor en salesforces

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op de 'Solliciteer' button!

 

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages