WO Meewerkstage HR Campus Recruitment

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt..

een leuke WO meewerkstagiair in Amsterdam voor onze afdeling Campus Recruitment. Als stagiair op onze afdeling ben je een volwaardig onderdeel van het team en leer je alle ‘ins and outs’ over onze campus recruitment werkzaamheden. Je stage begint half januari en duurt 5-9 maanden.

 

Dit ga je doen

Je organiseert een kick off event voor alle stagiairs binnen ING Nederland. Ook help je bij de organisatie en uitvoering van Inhouse events voor het ING Traineeship, waar je ook vaak aanwezig bent om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Je bent een enthousiaste promotor van stages intern en extern en verzint samen met je medestagiairs activiteiten om je stage bij ING nog leuker te maken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alles rondom stages richting de managers en doet ook de operationele taken in het stageproces. 

 

Je werkomgeving

Ons team bestaat uit 4 gedreven en enthousiaste mensen tussen de 25-35 jaar. Je krijgt een ervaren collega toegewezen als stagebegeleider, die je ondersteunt op inhoudelijk vlak en begeleidt in jouw werkzaamheden. Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens je stage veel mensen kennen, kun je bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie kan dit zeker nog van pas komen!

 

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van HRM, Communicatie, Bedrijfskunde of Marketing. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je resultaatgericht, flexibel, accuraat en houd jij het klantbelang in jouw handelen altijd voor ogen. Je werkt dan ook goed samen met je collega’s, maar durft waar nodig wel zelf initiatief te nemen en voor je eigen ideeën op te komen.

 

Bepaal in overleg jouw werktijden

Samen met je manager verdeel je deze 36 uur over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt voor je opleiding.

 

Solliciteren of eerst meer weten? 

Weet jij nu al dat je stage wilt lopen bij ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Heb je nog vragen over deze stage? Of wil je meer weten over ING als werkgever? Neem dan contact op met Anna Dogan.

 

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages