HBO/WO Meewerkstage Arbeidsmarktcommunicatie

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij creatief en wil jij je eigen bedachte posts op de website, Twitter en LinkedIn pagina van werken bij ING terug zien? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Dit ga je doen

Je gaat samen met een ervaren marketeer de social media aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding uitwerken. Ook enthousiasmeer je collega’s over het juiste gebruik van social media. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen in én buiten de organisatie die interessant zijn om te delen via Social Media. Je denkt creatief mee over nieuwe manieren van online werven voor bijvoorbeeld stages en traineeships bij ING.

 

Tijdens je stage ben je ook verantwoordelijk voor de content van website van werken bij ING (ING.nl/carrière). Denk hierbij aan werkzaamheden als: korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en de website up-to-date houden. Je regelt interviews met collega’s over bepaalde thema’s en regelt ook de fotografie. Verder ga je meetgegevens van campagnes en de website optimaliseren en geef je hier advies over aan je directe collega’s. Daarnaast ondersteun je ons in het dagelijks reilen en zeilen op de afdeling. 

 

Je werkomgeving

Arbeidsmarktcommunicatie is onderdeel van het team Recruitment en richt zich specifiek op Employer Branding en wervingscampagnes. Je komt te werken binnen een klein team van ervaren communicatieadviseurs. Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt en begeleidt op inhoudelijk en persoonlijk vlak.

 

ING organiseert veel activiteiten voor jou en je collega-stagiairs. Hierbij kun je denken aan:

- een gezamenlijke aftrap van de stageperiode

- een online community waar je met elkaar in contact kunt komen

- regelmatig borrelen en lunchen de stagiairs met elkaar, veel ook op jouw initiatief trouwens.

 

Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens jouw stage dus veel mensen kennen, kun je bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop de ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie kan dit zeker nog van pas komen!

 

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige werker. Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn belangrijke selectiecriteria voor deze stage. Je zit in het 3e jaar van de opleiding Marketing, Communicatie of een andere passende studierichting. Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet. 

 

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je Nederlands is perfect, zeker schriftelijk. Het is fijn als je ook de Engelse taal goed beheerst.

- Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in social media en de arbeidsmarkt.

- Je hebt humor, bent nieuwsgierig, flexibel en proactief.

- Je hebt ervaring met Photoshop.

 

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een stagevergoeding van € 450 voor een 36-urige werkweek. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage gaat in januari of februari van start en de standplaats is Amsterdam.

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Monique Hulsman op 06-30570321 of neem een kijkje op: www.ING.nl/carriere.

Wij maken graag kennis met je!

 
Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

 

 

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages