HBO/WO Meewerkstage Interne Communicatie Salessupport MKB

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een:

Stagiair die veel affiniteit heeft met interne en externe communicatie en het leuk vindt om dagelijks te werken aan de verhoging van de medewerkersbetrokkenheid binnen ING MKB!

 

Dit ga je doen:

Je gaat een ervaren Business Analist ondersteunen en houdt je bezig met communicatie en medewerkersbetrokkenheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Zo help je bijvoorbeeld bij het implementeren van het nieuwe Intranet binnen ING, het organiseren van een event, schrijf en redigeer je regelmatig artikelen voor onze interne communicatiemiddelen en denk je mee hoe we de medewerkersbetrokkenheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Kortom: veel verschillende werkzaamheden binnen een dynamische omgeving.

Je stagebegeleider zorgt ervoor dat je na een goed inwerktraject snel aan de slag kan met je stage en is daarnaast je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en feedback.

 

Dit betreft overigens geen afstudeerstage. Een opdracht is altijd mogelijk maar de focus ligt op het meewerken omdat je hier uiteindelijk echt het meeste van leert! De aanvangsdatum van deze stage is 1 januari 2016 (bij voorkeur tot juni 2016) en de standplaats is Amsterdam Zuid-Oost.

 

Je werkomgeving:

Je werkt in een jong en dynamisch team waarin initiatief en zelfstandigheid worden gewaardeerd. Salessupport MKB is een boeiende plek waar je de schakel bent tussen het hoofdkantoor van ING en de medewerkers in het land.

De verandering naar een Agile werkomgeving binnen ING Domestic Bank Nederland zorgt voor extra dynamiek en vraagt een flexibele houding. Dit biedt jou een interessante leerervaring op het gebied van Interne Communicatie bij veranderingstrajecten.

 

Wie ben jij?

Jij bent een HBO- of WO-student in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing en/of Communicatie. Je bent klantgericht en hebt overtuigingskracht. Je bent graag bezig met plannen en organiseren en kunt goed samenwerken.

 

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

- Je bent creatief

- Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een echte teamplayer

- Je kan goed plannen en organiseren

- Je werkt doelgroep gericht

- Je hebt overtuigingskracht

- Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse taal en schrijft graag teksten

 

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Wat bieden wij jou?

• Een 36-urige werkweek

• Een stagevergoeding

• Opdoen van werkervaring bij een professionele en dynamische organisatie 

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op 'solliciteer'. Je kunt ook bellen voor informatie met Maurice Jetten, Salessupport MKB, 06-836 45 552. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere.

 

Wij maken graag kennis met je!

 

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages