Meewerkstage Commerciële Mid-Office MKB

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

 

ING zoekt een:

Stagiair die veel affiniteit heeft met communicatie en social media en het leuk vindt om dagelijks te werken aan de verhoging van de medewerkersbetrokkenheid binnen ING MKB!

  

Dit ga je doen

Binnen de Commerciële Mid-Office van MKB ga je het Operationeel Performance Improvement  team ondersteunen met communicatie en ontwikkeling van onze operationele teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Zo schrijf en redigeer je regelmatig artikelen voor onze interne communicatie, organiseert events en workshops voor de teams en denk je mee hoe we de teams en medewerkersbetrokkenheid naar een hogerniveau kunnen tillen. Kortom: veel verschillende werkzaamheden binnen een zeer dynamische omgeving.

 

Je stagebegeleider zorgt ervoor dat je na een goed inwerktraject snel aan de slag kan met je stage en is daarnaast jouw vaste aanspreekpunt voor al je vragen en feedback. Dit betreft overigens geen afstudeerstage. Een opdracht is altijd mogelijk maar de focus ligt op het meewerken omdat je hier uiteindelijk echt het meeste van leert! De aanvangsdatum van deze stage is per direct en zal in eerste instantie tot eind 2015 lopen. De standplaats is Amsterdam Haarlemmerweg.

 

Je werkomgeving

Je werkt in een jong en dynamisch team binnen een grote Mid-Office waarin initiatief en zelfstandigheid worden gewaardeerd. De Commerciële Mid-Office MKB heeft een vestiging in Amsterdam (Haarlemmerweg) als in Bunnik. Reizen moet geen probleem voor je zijn.   

Wie ben jij?

Jij bent een HBO of WO student in het 3e of 4e jaar van je studie Marketing en/of Communicatie. Je bent klantgericht en hebt overtuigingskracht. Je bent graag bezig met plannen en organiseren en kunt goed samenwerken.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent creatief
  • Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een echte teamplayer
  • Je kan goed plannen en organiseren
  • Je werkt doelgroep gericht
  • Je hebt overtuigingskracht
  • Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse taal en schrijft graag teksten
  • Je bent ook goed in Excell

 

Affiniteit met Social Media is gewenst. Afgelopen oktober zijn we eerste geworden op de Social Media monitor in Nederland. Ga jij ons helpen nummer 1 te blijven?

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. 

 

Wij maken graag kennis met je!

 

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages