STAGIAIRE AGRARISCH

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Verzilver dan bij Agriteam Zuidoost Nederland je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de uitdager in de agrarische financieringsmarkt.

Samen stellen we een opdracht samen die voor jouzelf interessant is en voor onze klanten waarde toevoegt. Naast het werken aan jouw opdracht ben je onderdeel van het team. Je bereidt gesprekken voor verwerkt kredietaanvragen, ondersteunt in de organisatie van events en bent de vliegende keep voor de binnendienst. Wie zijn wij? Het Agriteam Zuidoost Nederland van ABNAMRO ondersteunt agrarische bedrijven in het realiseren van hun ambitie. WIj bieden passende financiële oplossingen, leveren denkkracht en stellen ons netwerk in dienst van onze klanten. Wij onderscheiden ons door creativiteit, snelheid, daadkracht en sectorkennis.

Je bent leergierig en initiatiefrijk, je durft de comfortzone te verlaten, je hebt een eigen mening en durft tegengas te geven.

Het Agriteam Zuidoost Nederland van ABNAMRO ondersteunt agrarische bedrijven in het realiseren van hun ambitie. WIj bieden passende financiële oplossingen, leveren denkkracht en stellen ons netwerk in dienst van onze klanten. Wij onderscheiden ons door creativiteit, snelheid, daadkracht en sectorkennis.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Hans Schoenmakers, hans.schoenmakers@nl.abnamro.com, 06-13176704

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages