Meewerkstage Forecast Management Informatie

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Als Management Consultant voor Payments, Cash & Card (PCC) ben je de adviseur voor het management. Binnen het team Management Support waar je onderdeel van wordt zijn vier aandachtsgebieden: Risk, Strategie & Beleid, Accountmanagement en Management Informatie. Binnen de organisatie is behoefte om Forecasts te leveren over de productaantallen en KPI's van PCC om inzicht te bieden of gestelde doelen uiteindelijk gehaald gaan worden of dat er moet worden bijgestuurd. Jouw taak is om te onderzoeken wat er mogelijk is, pilot rapportages te realiseren en voorstellen te doen naar de toekomst.

Achtergrond:
HBO opleidingsniveau
Teamspeler
Sterke communicatieve en adviesvaardigheden
Analytische vaardigheden
Professioneel en flexibel
Affiniteit met het maken van analyses en Management Informatie
Affiniteit met Betalingsverkeer

De afdeling Management Support is een team van 6 management consultants die nauw met elkaar samenwerken. Er is een open sfeer waarbij, mede door de CE methode van werken, continue gekeken wordt naar verbetering. Door de diverse aandachtsgebieden krijg je een goed overzicht van de ontwikkelingen en dynamiek van PCC en speel je een belangrijke rol richting het MT.


ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Carla Adams, carla.adams@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages