Stage Management Assistent - Amsterdam

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

-

Jouw dag:

Als stagiair Management Assistent van het kantoor ben je de spin-in-het-web die gevraagd en ongevraagd de kantoordirecteur en zijn MT ondersteunt en voorziet van de juiste planning en informatie. Onderwerpen die je hierbij in je portefeuille hebt zijn onder meer customer excellence en performance management, campagne & salesmanagement, planning & communicatie. Je maakt onder meer de vertaling van centraal ingezette projecten naar de uitvoering op kantoor niveau. Je bent de oren en ogen van het kantoor en voelt goed aan waar initiatief gewenst is. Je filtert en bundelt beschikbare informatie ten behoeve van de directeur en zijn MT en zorgt ervoor dat alle partijen hier optimaal gebruik van maken. Deze informatie kan jij uitstekend presenteren en vertalen naar nieuwe acties. Vanuit je rol in relatie tot het MT en als aanspreekpunt van het kantoor stimuleer je een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. Je faciliteert tot slot de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met je collega’s.

 

Wie ben jij:

Je bent gedreven en initiatiefrijk met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en interesse voor de drijfveren van onze relaties. Je wacht niet af, maar komt zelf met ideeën om invulling te geven aan je rol en de bedrijfsvoering naar een efficiënter, hoger plan te brengen. Het faciliteren en bij elkaar brengen van mensen, het meedenken en vooruitkijken zit in je natuur. Je bent analytisch en een uitstekende planner. Willen vernieuwen en iedere dag beter worden is wat jou drijft.

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
-Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeuring, zelfstanding, enthousiast en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.

Deze stage begint september 2015!

Bij de afdeling Private Wealth Management binnen ABN AMRO MeesPierson, staat de zeer vermogende klant centraal en wordt er alles aan gedaan om deze klanten de tailor-made service te verlenen die zij verdienen. In deze leerzame en dynamische omgeving kun je nog beter worden in wat je doet door middel van een stage als management assistent op de afdeling Private Wealth Mangement.

Wat bieden wij je:

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

 

Richt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV aan
Stagecoördinator Anne van de Ven
Email: Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com
Telefoon: 030-2327548

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages