Creatieve Access database specialist

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

De afdeling Network Management is verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties namens ABN AMRO Clearing met onze providers van financiele diensten, zoals CSD's, custodians, beurzen, CCP's, brokers, e.d. om binnen- en vooral buitenland. Alle gegevens van deze providers zijn en worden vastgelegd in een (qua opzet) gedateerde database (Microsoft Access). Echter, door de vele veranderingen in de afgelopen jaren is het noodzakelijk dat onderzocht wordt of er een nieuwe database kan worden gebouwd in Microsoft Access die tegemoet komt aan alle eisen en wensen van de gebruikers. Jouw taak is om allereerst te onderzoeken wat de wensen en eisen zijn, te analyseren of dit in een database kan worden vastgelegd en eventueel ook deze database te bouwen (of de bestaande database te upgraden).

De afdeling Network Management bestaat uit zes collega's die gezamenlijk de relaties onderhouden met onze providers en is zeer internationaal ingesteld. Zij zullen je graag helpen bij het onderzoek, want je zit met de gebruikers op de afdeling, zodat je met alle vragen of opmerkingen direct bij hen terecht kan. Ook de stagebegeleider maakt deel uit van het team.

Je ideale achtergrond is een HBO/WO-student die in de eindfase van je studie (bedrijfs)economie (of vergelijkbaar) is beland. Je beschikt over een goed analytisch vermogen om uit de veelheid van eisen en wensen van de gebruikers de essentie te destilleren. En natuurlijk beschik je over gedegen en aantoonbare kennis van Microsoft Access.

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en korte motivatiebrief naar: Sander Struyk, sander.struyk@nl.abnamro.com. Telefoon +31203830287 of mobiel +31 6 5362 4741

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages