Meewerkstagiair ABN AMRO MeesPierson Parklaan Rotterdam

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Tijdens je meewerkstage bij ABN AMRO MeesPierson te Rotterdam, het private banking onderdeel van ABN AMRO, ben je met name actief met de organisatie kant en/of de risicobeheersing m.b.t. beleggen. Wij verwachten van jou dat je pro-actief meedenkt, (mogelijke) knelpunten signaleert en hiervoor oplossingen bedenkt. Tijdens je stage werk je nauw samen met de collega' s van de afdelingen Private bankers, beleggers en de administratieve organisatie.

Je volgt een opleiding op HBO niveau
Goede beheersing van excel
Goede communicatieve vaardigheden
Je kan zelfstandig én in teamverband werken
Je bent pro - actief

Je stage vervul je bij ABN AMRO MeesPierson, het Private Banking onderdeel van ABN AMRO. Specifieker: kantoor Rotterdam, het grootste private banking kantoor van Nederland. Wij bedienen relaties met een vrij belegbaar vermogen vanaf EUR 1 miljoen. Tijdens je stage werk je samen met de 3 afdelingen binnen kantoor, te weten: de bankers, beleggers en de administratieve ondersteuning. Daarnaast zijn in ons pand alle specialisten voor de regio gehuisvest (kredieten, financial planning, vermogensbeheer, trading, instituten & charitas).

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: ABN.AMRO.MeesPierson.Rotterdam.stagekandidaten@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages