Stage Filantropie Advies

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Jouw taak zal bestaan uit het assisteren van verschillende projecten binnen de afdeling. Je zult je veel bezig houden met de organisatie van een groot evenement dit najaar en werkt mee aan de lancering van een online tool. Daarnaast ben je betrokken bij projecten van onze afdeling met de afdeling marketing en bij de dagelijkse werkzaamheden die te maken hebben met de adviestrajecten van klanten. Door de verscheidenheid aan projecten en werkzaamheden kun je veel leren en is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Een flexibele en proactieve instelling wordt zeer gewaardeerd en affiniteit met filantropie en marketing os sales zijn een vereiste.

Je bent gedreven en initiatiefrijk met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent flexibel en hebt een brede interesse en vindt het leuk om je met verschillende projecten bezig te houden. Je bent proactief en vindt kleine en grote klussen prima. Je kunt prima alleen werken maar bent ook een team speler en. Je geloofd in een betere wereld en wilt onze klanten helpen om een verschil te maken. Past deze stage bij jou?

Check je profiel!
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je rust niet voordat het resultaat is bereikt (met hoge kwaliteit)
• Je bent enthousiast en leergierig
• Je hebt affiniteit met marketing/ sales en bent maatschappelijk betrokken
• Je bent goed in plannen en organiseren
• Je bent tenminste 6 maanden beschikbaar
• Je beschikt over een WO denkniveau en opleiding.

ABN AMRO MeesPierson is al 12 keer achter elkaar uitgeroepen tot de beste Private Bank van Nederland. Toch blijven wij vernieuwen. Innovatie en cultuurontwikkeling staan hoog in het vaandel. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar succes en verdienen zo vertrouwen. Filantropie Advies is een afdeling die klanten helpt hun droom te verwezenlijken op een professionele en gerichte manier. Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet.

Wij bieden jou een inspirerende stageplek, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding, inspirirende collega's en goede begeleiding.

Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en cv richten Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl
Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages