Stagiair Investment Office

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Deze stage biedt je de kans om direct samen te mogen werken met de Chief Investment Officer van ABN AMRO aan strategische projecten, in samenwerking met onze aandelen- en obligatieanalisten en ons team van risico- en quantitatieve analisten. In ons internationaal gerichte team zal je je opgedane kennis goed kunnen gebruiken in het proces van de tot stand brenging van de strategie van de bank. Tevens zal je werken aan het up to date houden van klantgerichte presentaties die de beleggingsstrategie illustreren . De stage behelst werken bij ABN AMRO Private Banking International binnen de afdeling Products & Solutions. De afdeling is beleidsbepalend op het gebied van de beleggingsstrategie van ABN AMRO..

 

Samenwerken in een Internationale omgeving binnen het Private Banking International department. Veel mogelijkheid tot bredere ontwikkeling door nauwe samenwerking met onze verschillende vermogensspecialisten. Het Investment Office werkt daarnaast samen met ons internationale netwerk en biedt dus de mogelijkheid om met collega's met verschillende culturen en achtergronden samen te werken.

Als je een Bachelor in Economics hebt en eventueel bezig met een Masters, ben je de juiste kandidaat voor deze functie. Vloeiend Engels en een tweede vreemde taal zijn belangrijk. Je vanaf augustus voor 6 maanden beschikbaar. Als je graag initiatief toont en uitdagingen niet uit de weg gaat, willen wij je graag ontmoeten.

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: barbara.schiphorst@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages