stagiare jaarverslaginnovatie

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

De toekomst van externe rapportages zien wij in ‘Integrated Reporting’. In deze nieuwe vorm van verantwoorden, geven we antwoorden op de vragen van de maatschappij. Het gaat daarbij dus niet alleen om een heldere winst- en verliesrekening, maar ook om de uitvoering van onze strategie en de impact daarvan op mens en omgeving. Als stagiair bij IFRS Reporting ga jij hiermee aan de slag. Hoe ver is ABN AMRO met Integrated Reporting? Wat is er nog nodig om een Integrated Report te publiceren? Wat zijn de implicaties op andere publieke verslagen? Het is aan jou om deze vraagstukken op te lossen en Integrated Reporting verder te implementeren. Een mooie academische uitdaging met zichtbaar resultaat.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij theorie tijdens je stage. Sterker nog, je speelt tevens een actieve rol in de totstandkoming van de publieke financiële rapportages. Denk hierbij aan het jaarverslag, halfjaarverslag en de kwartaalrapportages. Een geweldige kans om te kunnen proeven aan het werken bij een grote bank en om het verhaal achter de cijfers beter te begrijpen. Je werkt in een team bestaande uit enthousiaste mensen met affiniteit voor regelgeving, externe rapportages en innovatie. Wij zijn benieuwd naar jouw frisse blik en ideeën! We zoeken daarom een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en proactief de organisatie in gaat. Heb je daarnaast je universitaire studie (bijna) afgerond, ben je nieuwsgierig naar het bankwezen en spreekt bovenstaande tekst jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

• Je bent proactief, praktisch, zelfstandig, en weet van aanpakken.
• Je bent creatief.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en verbindt door samenwerking.
• Je bent geïnteresseerd in de financiële wereld.
• Je beschikt over denkniveau en een (bijna) afgeronde opleiding op WO niveau.

Je werkt in een team bestaande uit enthousiaste mensen met affiniteit voor regelgeving, externe rapportages en innovatie. Wij zijn benieuwd naar jouw frisse blik en ideeën! We zoeken daarom een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en proactief de organisatie ingaat. Heb je daarnaast je universitaire studie (bijna) afgerond, ben je nieuwsgierig naar het bankwezen en spreekt bovenstaande tekst jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

• Je bent proactief, praktisch, zelfstandig, en weet van aanpakken.
• Je bent creatief.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en verbindt door samenwerking.
• Je bent geïnteresseerd in de financiële wereld.
• Je beschikt over denkniveau en een (bijna) afgeronde opleiding op WO niveau.

De afdeling IFRS Reporting van ABN AMRO is onderdeel van Financial Accounting en bestaat uit 7 personen. Wij zijn constructief kritisch en ervan overtuigd dat het altijd beter kan. Dit geldt voor onze publieke rapportages en de daarbij horende processen en systemen. Daarnaast werken we wij nauw samen met andere disciplines aan allerlei interessante vraagstukken op het gebied van accounting en regelgeving.

Wij bieden je een uitdagende fulltime stage voor minimaal 6 maanden. De startdatum voor de stage is in overleg te bepalen. Onder kundige begeleiding haal je het beste uit jezelf. Hier maak jij het verschil tijdens je stage:
• Het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie naar Integrated Reporting.
• Implementatie van Integrated Reporting principes.
• Meewerken aan de publieke financiële rapportages.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Tom Heerkens, Hoofd IFRS Reporting, via 020-6293523 of via e-mail: tom.heerkens@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages