Accounting Stagaire

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil je ervaring opdoen op een Accounting afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans!

Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de complexe financiele processen bij een bank. De markt stelt hoge eisen aan onze rapportages. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Je bent een aanpakker en vind het leuk om dingen te verbeteren. Je vindt het leuk om dit samen met anderen te doen en je resultaten te presenteren aan verschillende mensen. Je bent doelgericht en komt snel tot de kern. Je hebt kennis van IFRS en Accountingprocessen. Je hebt een Universitaire opleiding in de richting van Bedrijfseconomie en/of Accountancy en kan met excel en access werken.

Je komt op de afdeling TOPS & Functions Accounting. De sfeer is informeel en open. We willen graag continue verbeteren en hebben aandacht voor elkaars ideeen en werken samen ana oplossingen. Daarnaast doen we regelmatig activiteiten buiten het werk, zoals samen lunchen, borrelen & andere teamuitjes. Het team bestaat uit 11 mensen en is heel divers qua leeftijden en achtergrond.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Petra Heilker, petra.heilker@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages