HBO Meewerkstage klantcontact kantoor Groningen

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een:

Enthousiaste stagiair die mee wil lopen op ons kantoor in Groningen-Pleiadenlaan of ons kantoor Groningen-Hereplein.

 

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een top ontvangst van binnenkomende klanten (host werkzaamheden). Deze klanten verwijs je door naar de juiste afdelingen/kanalen. Ook ga je de klant stimuleren en ondersteunen in de richting van zelfhelpkanalen. Daarnaast ga jij je bezighouden met de kassactiviteiten en inventariseer je de vragen/wensen die bij klanten leven.

 

Je werkomgeving

Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt bij jouw ontwikkeling, begeleidt bij jouw werkzaamheden en eventueel bijstaat in je stageopdracht.

 

Wie ben jij?

Je bent je bewust van je eigen ontwikkelpunten en weet deze te benoemen. Op deze manier kan je stagebegeleider je helpen bij de ontwikkeling van deze punten.

Ben je enthousiast?

 

Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met naam, functie, telefoon nummer. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Deze vacature sluit op datum, wij maken graag kennis met je!

 

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages