Stage Events bij ABN AMRO MeesPierson Eindhoven

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Grijp nu je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking! Je werkt mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Dit is de mogelijkheid om jouw kennis te verbreden, je netwerk te vergroten en kennis te maken met het bankwezen.

Uit oogpunt van klantenbinding en acquisitie organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenkomsten voor klanten.

- Samen met onze eventmanager en overige collega’s bijeenkomsten organiseren. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als fun, voor klanten, maar ook voor medewerkers;
- Je beheert de activiteitenkalender;
- Je organiseert bijeenkomsten aan de hand van een checklist en houdt contact met betrokkenen en leveranciers;
- Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering;
- Natuurlijk ben je ook aanwezig bij bijeenkomsten;
- Daarnaast bestaan je taken uit het onderzoek naar (nieuwe) locaties voor evenementen of bedrijfsbezoeken, het verbeteren van het proces en het in kaart brengen van de behoeftes en interesses van klanten.

Jij gaat samenwerken met de enthousiaste collega’s in Eindhoven. De stage start in principe in september, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wil werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, zelfstandig, nauwkeurig en niet bang om hard te werken. Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu!

Reactie van een stagiair
Het leuke aan mijn stage vind ik de collega’s. Veel van hen werken al lang bij de bank en beschikken over enorm veel kennis en ervaring. Ze zijn allemaal bereid om je te helpen en ook oprecht geïnteresseerd. Ik heb mij altijd welkom gevoeld. Daarnaast krijg je zelf veel vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten op te starten en worden ideeën zeer gewaardeerd.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Solliciteren of meer weten? Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Neema Jagmohan (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/werkenbijabnamro
Twitter: www.twitter.com/werkenbijabnamro
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson


Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages