Stage Administratieve Ondersteuning bij ABN AMRO MeesPierson Eindhoven

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

 Grijp nu je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking! Je werkt mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Dit is de mogelijkheid om jou kennis te verbreden, je netwerk te vergroten en kennis te maken met het bankwezen.

Bij ons in Eindhoven bankiert een grote groep vermogende relaties. Dit zijn mensen die geld hebben verdiend met werken of door verkrijging uit de familie. Jij ondersteunt je collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden en bij projecten. Ben jij nauwkeurig? Ben jij toegewijd? Ben je betrouwbaar? Dan maken wij graag kennis met je!

Hoe ziet jouw dag eruit?
- Projectmatig schonen van kredietdossiers;
- Schonen en beheren van klantlijsten;
- Opstellen en aanpassen van contracten, conform de criteria en richtlijnen;
- Verzorgen van de e-mails en het voeren van telefoongesprekken;
- Archiveren van brieven, contracten en overige juridische stukken;
- Verzorging van facturen en bewaken van de tijdige betaling;
- Verzorgen van managementinformatie;
- Voeren van inkomende en uitgaande telefoongesprekken;
- Ontbrekende informatie opvragen bij collega’s van andere afdelingen, externe instanties of klanten;
- Opstellen agenda voor vergaderingen en notuleren;
- Regelen vergaderlocatie en benodigde faciliteiten.

Samen met enthousiaste collega’s ben jij werkzaam in een mooie kantoorvilla in Eindhoven. De stage start in principe in september voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je bent geïnteresseerd in de financiële sector en wilt graag werkervaring opdoen in een professionele organisatie. Je bent een echt organisatietalent en bent niet bang om hard te werken. Je collega's kunnen bouwen op jouw enthousiasme en servicegerichtheid. Je bent representatief en kunt gemakkelijk communiceren. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ABN AMRO MeesPierson kun je nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking en is uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Vanuit ECABO hebben wij de erkenning “goed leerbedrijf” gekregen. Wij zijn de bank anno nu.

Bij ons heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en vermogende klanten. Wij bieden jou een mooie stage-opdracht, waar je veel praktijkervaring op kunt doen en waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Bij ons krijg je een goede stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Neema Jagmohan (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/werkenbijabnamro
Twitter: www.twitter.com/werkenbijabnamro
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages