Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Groningen

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Jij zorgt dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden, door hen te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Want: onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. Jouw dag? Jij bereidt klantgesprekken voor en verzorgt de afhandeling ervan. Je zet commerciële acties op of onderzoekt de klanttevredenheid. Je coördineert de follow-up en begeleidt bij klantpresentaties. Je faciliteert tot slot de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met verschillende collega’s.

Jij gaat werken in een kantoorpand in Groningen samen met het team van enthousiaste collega’s daar. De stage start in september bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je wil werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.
1 Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
1 Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen
1 Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten
1 Je bent zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
1 Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Charina van Duyvenvoorde (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages