Stage Host/Events bij ABN AMRO MeesPierson Arnhem

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Wil jij je inzetten om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

De mooie kantoorvilla in Arnhem ontvangt iedere dag klanten die graag in gesprek gaan met onze adviseurs. Het eerste contact met klanten is erg belangrijk en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste & representatieve stagiair. Om de juiste klant beleving te realiseren, wordt van je verwacht dat jij de klanten correct, enthousiast en professioneel te woord staat. Zodra de klanten arriveren is het van belang dat zij zich welkom voelen bij ABN AMRO MeesPierson. Jij bent het visitekaartje van ons kantoor!

Naast de taken van host/hostess, ben jij ook verantwoordelijk voor diverse evenementen, die uit het oogpunt van klantenbinding en acquisitie worden georganiseerd. Samen met onze collega’s organiseer jij bijeenkomsten. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als fun, voor klanten, maar ook voor medewerkers. Je optimaliseert relatiegeschenken, je beheert de activiteitenkalender, je organiseert bijeenkomsten aan de hand van een checklist en houdt contact met betrokkenen en leveranciers. Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering. Natuurlijk ben je aanwezig bij bijeenkomsten.

Ben jij pro-actief, assertief, zelfstandig en niet bang om hard te werken, solliciteer dan voor deze vacature.

Jij gaat samenwerken met de enthousiaste collega’s in Arnhem. De stage start per direct voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je bent ondernemend, zelfstandig, nauwkeurig en niet bang om hard te werken. Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu!


Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Charina van Duyvenvoorde, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages