Uitdagende stage implementatie management bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

En jouw collega’s advies op maat geven? Dan zijn wij opzoek naar jou! Project-, proces- en implementatie-management en het realiseren van veranderingen, je krijgt er allemaal mee te maken!

 

 

Je werk?
Jouw meewerkstage met mogelijkheid tot afstuderen richt zich op het integreren van ons CRM-systeem (Siebel 8.1) in onze klant- en werkprocessen. Het centrale klantsysteem CRM is zeer belangrijk voor het registreren, gebruiken en delen van klantinformatie en wordt ingezet om de relatie met de klanten efficiënt en effectief te onderhouden. En om op een efficiënte manier met collega’s samen te werken.

Hoe ziet je dag eruit?:
-Je gaat werken in een professioneel team met als hoofddoel dat CRM wordt geïntegreerd in klantprocessen en uniform gebruikt gaat worden.
- Je inventariseert en analyseert issues en wensen en je werkt mee aan praktische oplossingen.
- Je bevordert de gebruiksvriendelijkheid van het systeem door optimale integratie in de processen en door collega’s te leren hoe zij zélf profijt kunnen hebben van het gebruik.
- Je verzorgt presentaties en opleidingen en je leidt verbeterteams. Je bent een enthousiaste CRM-ambassadeur en je motiveert de medewerkers om dit systeem te gebruiken.

What’s in it for you?
Wij bieden je een uniek op maat gesneden inwerkprogramma waarin we je opleiden tot CRM expert. In diverse workshops staan business implementatie, procesmanagement, de LEAN-methode, IT en het bankwezen centraal. Het programma besteedt ook aandacht aan vaardigheden, zoals het geven en vragen van feedback en het omgaan met weerstand. 

Je gaat aan de slag bij één van onze 25 kantoren in Nederland. En je werkt geregeld samen met medestagiairs en collega’s van andere kantoren, onder andere in landelijke ‘Verbeterteams’.
De stage begint per september.

Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking!

Past deze stage bij jou? Check je profiel!

* Je hebt affiniteit met ICT
* Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
* Je bent enthousiast en leergierig
* Je rust niet voordat het resultaat is bereikt
* Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
* Je bent geïnteresseerd in business implementatie en consultancy
* Je beschikt over een WO/HBO denkniveau en opleiding
* Je bent minstens 5 maanden beschikbaar

 

Wij zijn de bank Anno Nu. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Je werkt in een informele sfeer samen met bevlogen professionals. De lange termijn relatie met onze klanten is waar het om draait en continu verbeteren staat hoog op de agenda. Daar kun jij ons bij helpen!

Een bijzondere stage, waarbij je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden we een zeer goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Wij zijn benieuwd naar jou!

 

Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en cv richten aan Mai Janssen, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages