HBO/WO Meewerkstage – ING REF NeXt

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO Meewerkstage – ING REF NeXt

Ben jij enthousiast, administratief sterk en is communicatie jouw sterke kant? En ben je geïnteresseerd in sales, klanten en collega’s helpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werken bij ING REF NeXt betekent werken in een dynamische cultuur waarin open, directe en informele communicatie centraal staan en waar de focus ligt op teamwerk en op elke dag weer het beste uit jezelf halen.

De Teams werken volgens de Super7 methodiek. Hierbij staat zelforganisatie centraal en zijn de collega’s verantwoordelijk voor alle activiteiten van het team. Waar nodig wordt er team overschrijdend gewerkt. Speerpunten zijn een hoge klanttevredenheid gedurende de gehele klantreis en daarbij staat ook het continue verbeteren hoog in het vaandel.

De afdeling REF NeXt maakt onderdeel uit van ING Real Estate Finance. Naast het verstrekken van vastgoedfinancieringen beheren wij ook Partnerfinancieringen, Effectenkredieten en diverse Consumptieve financieringen. We zijn werkzaam voor Real Estate Finance, Personal Banking, Private Banking en Wealth Management.

Momenteel wordt er door COVID-19 door iedereen vanuit huis gewerkt.

Dit ga je doen

Samen met andere collega’s ga je aan slag met het op orde brengen van Data Quality. Hierbij kom je in aanraking met de verschillende processen die te maken hebben met vastgoedfinancieringen. Tijdens je stage bent je verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van verschillende werkstromen binnen het Project Data Quality.

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je de tijd om te werken aan schoolopdrachten die gericht zijn op jouw interesses. Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan. Bij onze afdeling heb je de mogelijkheid om je 4 dagen te werken van 9 uur, ons streven hierbij is dat je minimaal 3 dagen volledig meewerkt aan het Project, waardoor je 1 dag kan gebruiken voor schoolopdrachten.

Wie ben jij?

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je volgt een relevante HBO of WO opleiding

- Je bent 4-6 maanden fulltime beschikbaar

- Je bent pro-actief en je kunt zelfstandig en planmatig werken

- Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen

- Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Werktijden bepaal je in overleg.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Wat bieden we je?

Een uitstekende stagevergoeding van € 450,- per maand. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren en begeleiding. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. We hebben met ingang van februari 2022 plek voor minimaal 6 stagiairs. Er is alleen ruimte voor een meewerkstage en niet voor een afstudeerproject.

De standplaats is Amsterdam. Tijdens de inwerkperiode van circa twee weken vragen we je om naar Amsterdam te komen. Daarna mag je vanuit huis werken.

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief in één document. We lezen in je brief naast je motivatie ook graag welke onderwerpen je interessant vindt en welke methodes vanuit je studie je zou willen toepassen tijdens je stage. Op basis hiervan kunnen we bepalen of er een match is tussen wat jij interessant vindt en de lopende projecten op onze afdeling.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Tanja van den Berg door te mailen naar tanja.van.den.berg@ing.com .

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages