Uitdagende stage; meebouwen aan Sales Management

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sales Management is een afdeling in oprichting, die de spil vormt tussen de kantoren en ‘het hoofdkantoor’ van ABN AMRO MeesPierson. Bijvoorbeeld productmanagement, marketing, operations en risicobeheersing. Hiermee stellen wij de kantoren in staat om klanten proactief te kunnen adviseren en maatwerk te leveren. Wil jij met ons meebouwen? Ben jij een echte teamplayer met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en opzoek naar dynamiek? Solliciteer dan nu!

Binnen Sales Management werk je samen met ruim 20 collega’s. Wij willen één dynamisch team worden dat iedereen ervaart als waardevol en gedreven. Verwacht niet dat alles er al is, daar ga jij mede voor zorgen!
Samen met 2 -3 collega’s vorm je het Office team van Sales Management in Amsterdam. De focus ligt op sales en risico-processen, operations en communicatie. Je coördineert acties en projecten en monitort de voortgang. Je regelt interne bijeenkomsten en je verzorgt de communicatie naar de kantoren en afdelingen. Verder beheer je het organisatiedossier, begeleid je centrale acties en stel je landelijke en lokale (management) rapportages op.

Je bent gedreven en initiatiefrijk met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je hebt interesse in de drijfveren van onze klanten. Je bent initiatiefrijk en analytisch en altijd op zoek naar manieren om de organisatie en jezelf te verbeteren.

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je rust niet voordat het resultaat is bereikt
• Je bent enthousiast en leergierig
• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je bent goed in plannen en organiseren
• Je bent handig met Word en Excel.
• Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar
• Je beschikt over een HBO denkniveau en opleiding.
• Ben jij een gedreven MBO-student en herken je je in het profiel? Jouw reactie is ook welkom

 


 

ABN AMRO MeesPierson is al 12 keer achter elkaar uitgeroepen tot de beste Private Bank van Nederland. Toch blijven wij vernieuwen. Innovatie en cultuurontwikkeling staan hoog in het vaandel. Daarnaast gaan wij veel nieuwe klanten verwelkomen en nieuwe bedieningsconcepten aanbieden. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar succes en verdienen zo vertrouwen.
Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet.

Wij bieden jou een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding

 

Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en cv richten aan Mai Janssen, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages