Uitdagende stage Banker U&U bij ABN AMRO MeesPierson Den Haag

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Wil jij je inzetten en meewerken om klanten te voorzien van beleggingsadvies? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Jij bent een echt manusje van alles! Je houdt je bezig met acquisitie en clienttreatment. Het doeltreffend en efficiënt zoeken naar- en in kaart brengen van prospects is voor ABN AMRO MeesPierson een belangrijke taak. Samen met onze Private Bankers, Commercieel Assistenten en overige collega’s meewerken aan de uitvoering van een marktbewerkingsplan. Acquisitie van nieuwe klanten, prospects en intermediairs effectief benaderen, het coördineren van de uitvoering, de Private Bankers proactief voorzien van informatie en suggesties doen ter verbetering van het proces.

De volgende taken met betrekking tot clienttreatment kunnen tot je takenpakket behoren:
- Voorstel doen hoe met clienttreatment optimaal in te spelen op interesses en behoeften van relaties;
- Verbeteren follow-up en effectiviteit/ rendement cliëntenontvangsten;
- Verbeteren kwaliteit t.b.v. het proces, draaiboek en brieven professionaliseren;
- In kaart brengen en vastleggen interesses en behoeften van relaties (belangstellingsregistratie).

Jij gaat werken in een mooi kantoorpand in Den Haag samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in september, bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.
- Je bent minimaal 5 tot 6 maanden beschikbaar.

 

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stageopdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Bel of mail jouw recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Astrid van Loon (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages