Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Arnhem

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij je inzetten en meewerken aan een uitbreiding van het klantenbestand? Vertel ons je verhaal en verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Jij bent een spin in het web! Je vormt samen met onze Private Bankers en assistenten één team.

Jouw dag zal er als volgt onder andere uitzien: Doeltreffend en efficiënt zoeken naar brengen van prospects. Je zal daarnaast een grootte bijdrage leveren aan diverse belangrijke projecten, die nog op ons pad komen in verband met de aankomende beursgang.
De volgende zaken behoren ook tot je takenpakket: In kaart brengen van diverse acties met betrekking tot nieuwe klanten en het coördineren van de uitvoering. De Private Bankers proactief voorzien van informatie en suggesties doen ter verbetering van het betreffende proces. Periodieke rapportage van de resultaten en het bewaken van de voortgang behoort ook tot jouw takenpakket.

Ben je pro-actief, zelfstandig en assertief? Solliciteer dan nu voor deze vacature!

Jij gaat werken in een mooie kantoorvilla in Arnhem samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in september bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

 

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.
1 Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
1 Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen
1 Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten
1 Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
1 Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Bel of mail jouw recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Charina van Duyvenvoorde (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages