Een kijkje achter de schermen van hypotheekverstrekking

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

In deze stage bieden we jou een kijkje achter de schermen van de verstrekking van hypotheken. Jij gaat meedraaien in ons team van 12 hypotheekadviseurs en bent verantwoordelijk voor het samenstellen van dossiers, het maken van afspraken, administratieve afwikkeling en de aftersales. Je staat klanten dagelijks telefonisch of per mail te woord en leert hierbij alle ins-en-outs over hypotheken en de verstrekking ervan. Daarnaast krijg jij de opdracht om een analyse te maken van de processen, een verbetervoorstel te maken en waar mogelijk deze te implementeren.

Ben jij georganiseerd, hou je van aanpakken en heb je affiniteit met de financiële dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! WFT diploma's zijn een pré. Deze stageplaats is beschikbaar voor minimaal 5 maanden.

De hypotheekadviseurs van kantoor Leiden hebben als doel om alle klanten binnen bepaalde termijnen hun droomhuis te kunnen laten kopen. Dit brengt vaak hoge werkdruk met zich mee, waarbij jouw hulp van groot belang is. Jij zal werkzaam zijn binnen een gezellig team van hypotheekadviseurs die smachten naar jouw hulp. Hoe meer inzet jij toont, hoe meer verantwoordelijkheid jij krijgt!

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Lisanne van Leeuwen, lisanne.van.leeuwen@nl.abnamro.com of bel naar 06-13185553. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages