Uitdagende afstudeerstage bij het Stagebureau van ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij werken in een omgeving waar jouw sociale en communicatieve kwaliteiten optimaal van pas komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Deze stage richt zich op het werven en selecteren van stagiairs voor de verschillende kantoren van ABN AMRO MeesPierson. Sinds 2010 houdt het Stagebureau zich actief bezig met het selecteren van gemotiveerde stagiairs en deze aan te bieden bij de kantoren en afdelingen van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij moet er niet alleen gedacht worden aan het behandelen van cv’s en motivatiebrieven, maar is er in de werkzaamheden juist veel diversiteit te vinden.

De kernactiviteiten van deze stage hebben betrekking op de inventarisatie van stageplaatsen bij de kantoren, samenwerken (opzetten eerste contact) met Hogescholen en Universiteiten en het organiseren van stage bijeenkomsten, speeddates en gastcolleges. Het stage aanbod wordt via verschillende kanalen uitgezet, kandidaten worden gescreend en aangeboden bij de desbetreffende kantoren. De kantoren voeren vervolgens zelf de sollicitatiegesprekken en de kandidaten aannemen.

Dit is de ultieme kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking. Er wordt gewerkt in een teamverband vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Maar er zijn ook mogelijkheden om regelmatig vanuit andere kantoren te werken. De aanvang van de stageperiode is in overleg.

Wij zijn op zoek naar stagiair die communicatief sterk is en makkelijk contacten kan leggen. Plannen en organiseren is iets vanzelfsprekends voor jou. Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken en bent niet bang om hard te werken.

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
ü Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
ü Je bent ondernemend, creatief en resultaat gericht.
ü Je bent representatief en communiceert makkelijk in woord en geschrift.
ü Je bent nauwkeuring, enthousiast en hebt een commerciële drive.
ü Je wilt werkervaring opdoen in een informele commerciële omgeving
ü Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.
ü Je bent tenminste 4 tot 5 maanden beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week

Wij zijn de bank Anno Nu. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Je werkt in een informele sfeer samen met bevlogen professionals. De lange termijn relatie met onze klanten is waar het om draait en continu verbeteren staat hoog op de agenda. Daar kun jij ons bij helpen!

 

Wij bieden jou een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Mai Janssen, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages