Stage Crowdfunding Instituten en Charitas

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wij bedienen ca. 1900 relaties met een totaal vermogen van ruim 10 miljard euro. De voornaamste activiteiten zijn betalingsverkeer, beleggen/vermogensbeheer en netwerkfunctie. De klanten zijn ondergebracht in drie hoofdgroepen: Fondsenwervende Instellingen, Vermogensfondsen en Religieuze Instellingen. Het team Religieuze Instellingen heeft het afgelopen jaar zeer proactief en innovatief de markt benaderd. Een van de concrete projecten die we zijn opgestart is crowdfunding voor religieuze Instellingen. Vanuit een idee is dit verder doorontwikkeld naar een pilot die 1 juli 2014 zeer succesvol is afgerond. Dit hebben we samen met Seeds gedaan, 100% crowdfundingdochter van de bank. Het gehele project heeft zeer veel publiciteit gekregen en er is heel veel interesse in vanuit klant en niet-klanten.

Het komende jaar willen we samen met jou een vervolg aan deze pilot geven door nu 5 instellingen te helpen met crowdfunding. Vragen die jij zult gaan uitwerken tijdens deze stage zijn onder andere:
- Gaan we door naar aanleiding van de analyse en evaluatie pilot?
- Wat bieden we de klant aan?
- Hoe gaan we dit naar de markt brengen?
- Wat is de rol van de Relatiemanager?
- Hoe gaan we om met het kostenbudget?
- In hoeverre bieden we dit aan niet-doelgroep klanten aan?

Verdere activiteiten die je mee zult krijgen voor jou als stagiair zijn meehelpen met de brainstormsessies, meedraaien in het team met voorbereiding gesprekken, meegaan met gesprekken relatiemanager, basisbeginselen CE leren en zelfstandig een dagstart voorzitten.

Check je profiel!:

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent scherp van geest en staat sterk in je schoenen.
- Je bent nauwkeuring, flexibel, enthousiast en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.
- Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

Vanuit ABN AMRO MeesPierson werken landelijk ongeveer 60 medewerkers op de afdeling Instituten & Charitas voor maatschappelijke organisaties. Deze afdeling zit op het scheidsvlak van Bedrijven en Particulieren. Wij bedienen ca. 1700 relaties met een totaal vermogen van ruim 10 miljard euro. Werk jij ook mee om deze vermogende organisaties de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Jij gaat fulltime werken in Amsterdam op het hoofdkantoor samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in september 2015, voor een periode van 5 à 6 maanden.

 

Wij zijn benieuwd naar jou! Richt je sollicitatiebrief, met
motivatie en CV aan Stagecoördinator Juliëtte Couzijn. Haar e-mail is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com
en haar telefoon nummer is 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages